Totul despre crima înfiorătoare de la metrou. Detalii cutremurătoare din anchetă! Victima a încercat să iasă disperată de sub şinele de tren, însă…

Publicat: 13/12/2017 | 12:14

Crima de la metrou, de la staţia Dristor 1, a şocat întreaga Românie. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că atât victima, cât şi criminala sunt din judeţul Dolj, însă cele două nu se cunoşteau, acest lucru fiind numai coincidenţă. (CITEŞTE ŞI: Criminala de la metrou a recunoscut! Cine este şi ce le-a spus poliţiştilor la audieri)

Magdalena Şerban, autoarea crimei înfiorătoare de la metrou, le-a spus anchetatorilor la audieri că nu are locuinţă, că a dormit în Gara de Nord şi că în ultima perioadă a locuit la un prieten. Ea a spus că nu cunoaşte adresa bărbatului respectiv, dar a precizat că ştie să ajungă acolo.

Potrivit surselor din cadrul anchetei, Magdalena Şerban a fost foarte incoerentă, ea sărind de la una la alta în declaraţii. Ea şi-a recunoscut fapta, însă nu a vrut să vorbească despre crima pe care a comis-o. (CITEŞTE ŞI: Mama criminalei de la metrou, mărturii halucinante! Cum a explicat gestul fiicei sale)

Înainte de crima de la staţia Dristor 1, Magdalena Şerban a mai atacat-o pe o tânără, la staţia Costin Georgian, care a reuşit să se salveze prin fugă. Tânăra respectivă s-a luptat de trei ori cu atacatoarea, până când a putut să scape de ea. După lupta de la staţia Costin Georgian cu Magdalena Şerban, tânăra a depus plângere la Poliţie la ora 16:00, ne-au dezvăluit sursele din anchetă. În cazul crimei de la Dristor, victima a încercat cu disperare să se salveze de sub şinele trenului, însă nu a avut suficient timp.

Detalii halucinante despre criminala de la metrou, Magdalena Şerban

Pagina de Facebook a criminalei de la metrou, Magdalena Şerban, este plină de mesaje halucinante. Femeia de 36 de ani avea o problemă cu fratele ei Lucian Şerban, pe care l-a acuzat de viol, a acuzat-o pe cumnata ei Ramona că a încercat să o distrugă şi a susţinut că a fost operată de celebrul medic Pesamosca la vârsta de 6 luni, în urma respectivei operaţii afirmând că a rămas cu o malformaţie la organul genital. Mesajele halucinante nu se opresc aici. Şi-a acuzat fratele că şi-a tăiat tatăl, militar, cu sabia.

Din mesajele pe care le-a publicat pe Facebook se înţelege că femeia a lucrat ca menajeră, fiind şi angajata unei românce în Spania. Pe aceasta a acuzat-o că a drogat-o şi a încercat să îi facă rău.

Citește și...