Delia Matache e însărcinată pentru prima dată?! Detaliul care o dă de gol din această fotografie

Publicat: 09/11/2019 | 18:10
Delia Matache e însărcinată pentru prima dată?! Detaliul care o dă de gol din această fotografie

Delia preferă să își petreacă vacanțele în locuri exotice, acolo unde te poți relaxa așa cum se cuvine și unde viața este cu adevărat incitantă. Valuri, soare, apusuri poetice, plaje cu nisip fin și, de ce nu?, momentul în care iei decizia de a deveni… mămică.

Vedeta preferă Maldivele, ajungând acolo de fiecare dată când timpul îi permite o vacanță alături de partenerul de viață. De data aceasta, resortul pe care l-a ales are acces privat direct la plajă, iar băile originale sunt construite într-o grădină privată mare cu duș în aer liber și cadă separată. Imaginile publicate de Delia pe contul de Instagram au creat vâlvă în rândul prietenilor virtuali, care au lăsat zeci de comentarii lângă fotografii. ”Ce peisaj. Te invidiez”, ”Minunat, vreau și eu. Vacanță plăcută”, ”Te-a costat o avere această vacanță”. Ei bine, chiar a costat-o o avere, pentru că – de exemplu – 8 nopți petrecute în acest resort costă 30.000 de euro!

Iată că Delia le oferă fanilor și motiv pentru presupuneri legate de intimitatea artistei, iar ipoteza că este însărcinată pentru prima dată prinde, încetul cu încetul, contur. Bineînțeles, vedeta nu a făcut niciun anunț referitor la prima sarcină, ceea ce devine cu atât mai incitant. Iar admiratorii ei așteaptă vestea cea mare cu nerăbdare maximă.

Delia

Delia a devenit soția lui Răzvan Munteanu în 2012

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în urmă cu șapte ani. “Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.

Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert.

Sunt Delia, eu ca soție nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt aceeași, sunt același om. Într-o probabil continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri. Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea. Și nu aș spune că este o mare diferență între Delia căsătorită și Delia necăsătorită, sunt la fel, muncesc la fel”, a declarat Delia într-un interviu mai vechi oferit pentru revista VIVA!