Detalii incredibile! Ce au fost obligati sa faca doctorii care l-au transportat pe Schumacher la clinica din Elvetia

Publicat: 18/06/2014 | 17:10

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost constient in timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat in secret, si a avut in majoritatea timpului ochii deschisi, au scris cei de la Blick.

Jurnalistii elvetieni au descoperit societatea de ambulanta care a efectuat transportul pacientului. Un responsabil al companiei din Viege (cantonul Valais), Mathias Volken, a confirmat ca transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat sa ofere alte detalii.

Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operatiune a serviciilor secrete, a indicat publicatia citata.
Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fara sa se stie ca este vorba de Michael Schumacher, ci de o persoana cu alt nume.

CITESTE SI
Michael Schumacher nu mai este in coma! Ce decizie importanta a fost luata astazi

Cea mai PROASTA veste! Ce se intampla de fapt cu Michael Schumacher si nimeni nu vrea sa recunoasca

schum

Personalul de pe ambulanta a fost obligat sa predea telefoanele mobile in momentul in care a vazut fata lui Schumacher, care arata foarte slabit dupa cele 170 de zile de spitalizare la Grenoble, unde a fost internat in urma gravului accident suferit la schi, la 29 decembrie 2013, in statiunea Meribel, a adaugat sursa citata.

S-a trezit din coma dupa 6 luni

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi si a parasit spitalul din Grenoble, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al familiei, Sabine Kehm. Ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

La scurt timp, conducerea spitalului din Lausanne a comunicat ca Schumacher a fost transportat, luni dimineata, in unitatea medicala aflata la aproxiamtiv 40 de kilometri de locuinta fostului pilot, de la Gland.
Spitalul Universitar din Lausanne este unul dintre cele mai bune din Elvetia si aici lucreaza neurologi recunoscuti.

Sursa: Mediafax

Citește și...