Acasă » Știri » Dezvăluiri cutremurătoare! Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor despre alte două fete răpite, violate și arse. „Oasele sunt la groapa de gunoi”

Dezvăluiri cutremurătoare! Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor despre alte două fete răpite, violate și arse. „Oasele sunt la groapa de gunoi”

De: Isabela Popescu 25/08/2022 | 20:32
Dezvăluiri cutremurătoare! Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor despre alte două fete răpite, violate și arse. „Oasele sunt la groapa de gunoi”
Gheorghe Dincă, cel cunoscut drept "Monstrul din Caracal"

Dezvăluiri cutremurătoare! Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor despre alte două fete care ar fi fost răpite, violate, ucise și arse. Dublul asasinat ar fi fost comis de un presupus traficant de persoane, care ar fi comis faptele împreună cu un grup de prieteni.

Gheorghe Dincă a fost arestat în iulie 2019, fiind acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi ucis-o. Cu toate că fata a reușit, la un  moment dat, să sune disperată la 112, autoritățile au intervenit abia 19 ore mai târziu, timp suficient pentru cel poreclit și „monstrul de la Caracal” să-i topească trupul într-un butoi din tablă.

Ulterior, bărbatul a fost acuzat că ar fi procedat în același mod și cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care figura ca dispărută din aprilie 2019.

Inițial, Gheorghe Dincă a fost încarcerat în arestul IPJ Olt, însă, la scurt timp, a fost transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde a fost închis singur, într-o celulă fără televizor, pentru a nu avea acces la informațiile care se vehiculau pe toate posturile de știri.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la scurt timp după ce a ajuns la București, Gheorghe Dincă ar fi spus că vrea să facă un denunț, care să-i folosească în vederea obținerii unei pedepse mai mici.

Cele două victime din declarațiile lui Dincă, de negăsit

Bărbatul ar fi afirmat că are cunoștință despre faptul că, în anul 2005, două fete minore, provenite din familii defavorizate care locuiesc undeva la marginea orașului Craiova, ar fi fost răpite de un anume Ștefan, care le-ar fi violat, împreună cu mai mulți prieteni.

După consumarea presupusului viol, fetele ar fi fost omorâte, iar trupurile lor ar fi fost incinerate la o groapă de gunoi, potrivit declarațiilor lui Dincă.

Împreună cu procurorii, judiciariștii Poliției Române ar fi luat în serios declarațiile suspectului și au demarat o investigație. În acest sens, au fost verificate bazele de date cu persoane dispărute, anchetatorii au mers în zona în care acestea ar fi stat și au stat de vorbă cu localnicii, iar din toate aceste verificări a rezultat că victimele menționate de Dincă nu au existat, în realitate, niciodată.

Gheorghe Dincă a vorbit despre fetele care ar fi dispărut la Craiova, din 2005, inclusiv într-un interviu acordat pentru Gândul. Atunci, bărbatul a povestit că a fost audiat în legătură cu dispariția, la Craiova, a două tinere și că ar fi constatat la acea vreme că autoritățile încearcă să-l acuze de „toate crimele fără autor cunoscut”.

Dincă a mai menționat în interviu că, la momentul respectiv, era plecat în Italia, unde muncea în baza unui contract pe perioadă determinată.

Tribunalul Olt ar fi trebuit să dea sentința în cazul lui Dincă în data de 12 august, acesta fiind acuzat de două fapte de omor, viol și profanare de cadavre. Decizia a fost amanată, însă, pentru data de 9 septembrie din cauza faptului că magistratul care a judecat cauza a intrat în concediu de odihnă. Acesta și-ar putea prelungi, însă, concediul, din cauza unor probleme de sănătate.

Gheorghe Dincă, declarații tulburătoare: ”Tot ce s-a întâmplat este un viol”

În urmă cu ceva vreme, Dincă declara că a siluit-o pe Alexandra Măceșanu. De asemenea, bărbatul susține că cele două fete se află în Turcia, unde ar fi obligate să se prostitueze.

”Am două capete de acuzare, sunt acuzat de două omoruri, de două profanări de cadavre, de două traficări de persoane, de două violuri. Din tot ce s-a întâmplat, tot ce s-a întâmplat este un viol. Pentru că persoana respectivă, care i-am plătit… pe Alexandra. Este adevărat. Pentru că m-a scos din minți și n-a vrut nici să restituie banii și nici să presteze… treaba a degenerat și atunci am luat-o cu forța. Recunosc, și indiferent ce ar fi, asta așa s-a întâmplat, înțelegeți?”, a spus Gheorghe Dincă.

Citește și GHEORGHE DINCĂ, SCRISORI DIN ÎNCHISOARE CU O VLOGGERIȚĂ DIN ROMÂNIA. “AM RĂMAS PLĂCUT SURPRINSĂ!”

”Plecate în Turcia, duse de cineva, luate cu forța amândouă. Treaba, totul este mai detaliat și trebuie povestit în amănunt ca să aibă înțeles și să se vadă cum s-a petrecut, nu așa. Acest Buță Ștefan care le-a răpit de la mine (n.r. cel care le-ar fi dus în Turcia să se prostitueze). Un tip din București. Am fost bătut și am fost neboit să iau asupra mea și am acceptat… mi-au zis… câte persoane ai omorât? Numai astea două? Și în timpul bătăii am zis nu două, două sunt îngropate de mine în curte. După aceea s-a declanșat nebunia să caute cu escavatorul și nu s-a găsit niciun os uman. Credeți-mă, alea sunt făcături”, a continuat bărbatul.

În plus, Gheorghe Dincă susține că declarațiile pe care le-a dat în anul 2019 au fost sub semnul unei presupuse torturi.

”Probele adevărate, care sunt științifice, susținute de oamenii de știință, îi contrazic pe anchetatori. Eu sunt băgat în pușcărie, reținut pe baza unor suspiciuni rezonabile și în baza acelor declarații date sub tortură. Maltratat, torturat, bătut, 2 ore și 45, ars cu bricheta la partea din spate la pulpe, strâns cu patentul… au sărit cu picioarele pe mine”, a mai declarat Gheorghe Dincă pentru Gândul.ro.

Vezi și  NOI DETALII ÎN CAZUL CARACAL! GHEORGHE DINCĂ ȘI-AR PUTEA PRIMI SENTINȚA ÎN ACEASTĂ VARĂ

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...