VIDEO INCREDIBIL. Doi tineri din Iași au fost filmați întreținând relații intime în plină stradă. Imaginile au ajuns direct la Poliție și…

Publicat: 20/06/2019 | 12:05

Scene demne de o peliculă pentru adulți au fost surprinse pe o stradă din municipiul Iași, în plină zi. Doi tineri din oraș au fost filmați de martori în timp ce întrețineau relații intime în public. (VEZI ȘI: AVENTURA UNUI STUDENT DE 19 ANI DIN DEVA CU O PROSTITUATĂ. A FOST SALVAT DE PĂRINȚI)

Cei doi nu au mai avut răbdare să ajungă într-un loc intim și au dat frâu imaginației, în fața unui bloc, fără a mai ține cont că pot fi văzuți de trecători.

Dosar penal pentru cei doi tineri

Un martor deranjat de scenele erotice a sunat la 112 și a anunțat grozăvia. Partida de amor i-a costat mult pe tineri, ambii fiind chemați la Poliție și amendați pentru acte indecente în public.

Mai mult, tânăra de 30 de ani și băiatul de 25 s-au ales și cu un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și riscă să ajungă la pușcărie. (NU RATA: ACEST BĂRBAT DE 38 DE ANI A FOST FILMAT ÎN TIMP CE ÎNTREŢINEA RELAŢII INTIME ÎN TREN)

Citește și...