Aventura unui student de 19 ani din Deva cu o prostituată. A fost salvat de părinți

Publicat: 02/06/2019 | 13:59
Aventura unui student de 19 ani din Deva cu o prostituată. A fost salvat de părinți

Dacă ar fi știut că momentele de amor planificate se vor transforma în ani de puăcărie, ar fi fugit ca dracul de tămâie! Este pățania unui student care, contra sumei de 200 de lei, a vrut să se relaxeze în compania unei prostituate.

Tânărul din Deva a crezut că totul va fi la ”superlativ”, dar a fost total nemulțumit de prestațiile prostituatei. Așa că s-a răzbunat! A lovit-o şi i-a luat banii pe care îi plătise pentru o oră de sex. A fost cum nu se poate mai rău pentru el: a fost condamnat!

„Inculpatul este un tânăr în vârstă de 19 ani, student în anul I la Universitatea Craiova. Dornic de aventură, în seara zilei de 10 mai 2018, în jurul orelor 22:00, a căutat pe internet, respectiv pe un site, la secţiunea Matrimoniale, o persoană de sex feminin cu care să întreţină relaţii sexuale contracost. Astfel, a găsit-o şi a contactat-o telefonic pe persoana vătămată, stabilind să se întâlnească în Deva, în faţa blocului Q4. La această adresă, persoana vătămată, care de 4 ani practică prostituţia şi are anunţuri pe site-ul respectiv, a închiriat – de aproximativ un an -, o garsonieră unde să întreţină, contracost, relaţii sexuale cu clienţii pe care îi racola de pe internet”, se arată în dosar.

Cum a evoluat scandalul

Studentul s-a înțeles cu prostituata pentru o oră, sex normal și oral, contra sumei de 200 de lei. După 30 de minute, tânăra l-a anunţat pe devean că se grăbeşte să ajungă la Orăştie, unde o aşteptă un alt client. „Inculpatul a fost deranjat de faptul că persoana vătămată nu şi-a respectat înţelegerea de a petrece împreună o oră, insistând să mai rămână împreună. Cu toate astea, cei doi au coborât în faţa blocului, iar persoana vătămată aştepta o maşină pentru a o conduce la Orăştie, timp în care inculpatul îi reproşa femeii că nu au stat mai mult timp împreună, deşi îi plătise tariful solicitat. Brusc, acesta i-a smuls poşeta din mână persoanei vătămate, ea a opus rezistenţă, iar în momentul deposedării, ceasul ei, aflat pe mâna dreaptă, s-a rupt şi a căzut pe asfalt. Pentru a-şi asigura scăparea, dar şi pentru a păstra poşeta, a lovit-o puternic cu piciorul în zona inghinală, persoana vătămată a căzut la pământ, apoi tânărul a urcat în autoturismul cu care venise şi a fugit înspre casa unde locuieşte împreună cu părinţii săi”, se arată în dosar, potrivit adevărul.ro.

Părinții studentului au achitat suma de 1.000 de lei, cu care prostituata se constituise parte civilă în dosar, dar tânărul a fost condamnat la doi ani de închisoare. Sentința nu este definitive.

Citește și...