Doliu în familia de la “Insula Iubirii”! Un fost concurent a murit la 26 de ani. E cumplit cum a fost găsit

Publicat: 17/03/2019 | 00:52

Este doliu marea familie a emisiunii “Insula Iubirii”! Un fost concurent a murit la doar 26 de ani. El a fost  găsit fără suflare într-o pădure, aflată în apropierea casei sale. La scurt timp de la aflarea cumplitei vești, mesajele în memoria lui au început să curgă pe rețelele de socializare.

Mike Thalassitis de la “Insula Iubirii” a murit la vârsta de 26 de ani

Mike Thalassitis, unul dintre foștii concurenți de la “Insula Iubirii” din Marea Britanie, a încetat din viață la doar 26 de ani. Presa de peste hotare a relatat că el a fost descoperit într-o pădure situată în apropierea locuinței sale din Essex.  Managerul lui a confirmat oficial decesul, însă nu a oferit informații despre cauza care a dus la această tragedie, potrivit jurnaliștilor de la BBC.

Fost fotbalist, el a participat la ediția din 2017 a show-ului “Insula Iubirii”, cu speranța că își va găsi aleasa. Anunțul morții sale a adus lacrimi și tristețe în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și aceștia, dar și vedete au așternut câteva cuvinte în memoria sa.

Frumoasa Ferne McCann din “The Only Way Is Essex” a scris pe contul ei de Twitter: “Atât, atât, atât, atât de trist. Mike (…) 💔 Nu am cuvinte. Inima și sufletul meu, dar și dragostea mea se îndreaptă către prietenii și familia lui. Prea tânăr. Odihnește-te în pace”.

Jonny Mitchell, care a devenit prieten cu Mike Thalassitis după ce a apărut la “Insula Iubirii” cu el a scris pe contul lui de Instagram: “Chiar nu pot să cred ce văd aici. Băiatul meu din vilă și unul dintre cei mai buni colegi ai mei din show să moară. Un erou absolut și o legendă și cineva pe care am admirat de când l-am întâlnit. Întotdeauna plin de pozitivitate și carismă… Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată a fost luat de lângă noi prea devreme, sunt cu inima distrusă și nu pot să exprim în cuvinte cât de mult îmi vei lipsi, frate! Iubirea și gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Odihnește-te în pace, Magic Mike❤️”.

 

Citește și...