Doliu la Casa Albă! Robert, fratele lui Donald Trump, a murit

Publicat: 16/08/2020 | 09:24

Robert, fratele lui Donald Trump, a murit sâmbătă, 15 august, într-un spital din New York.

Robert Trump, în vârstă de 71 de ani, era internat la New York-Presbyterian Hospital din Manhattan, New York. Fratele președintelui american ar fi avut o hemoragie cerebrală din cauza unei căzături.

Robert Trump a mai fost internat în spital în ultima perioadă. În iunie, a petrecut mai mult de o săptămână în unitatea de terapie intensivă a Spitalului Mount Sinai din Manhattan. (CITEȘTE ȘI: CUM ERA SĂ SCAPE DE AREST MILIONARUL CARE A ÎNCERCAT SĂ-ȘI ÎNECE SOȚIA ÎN JACUZZI)

“Cu inima grea, vă spun ca minunatul meu frate, Robert, a murit în pace în aceasta seara. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi enorm, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea lui va trăi mai departe în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc! Odihnește-te în pace”, a transmis Donald Trump.

Robert Trump nu a avut copii

Robert Trump administra holdingul imobiliar al Organizației Trump și făcea parte din consiliul de administrație al ZeniMax Media. Era președinte al Trump Management, o companie în care un fond de investiții pe care îl are Donald Trump deține 25 la sută, iar restul este deținut de alți membri ai familiei Trump.

El era cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai familiei Trump și, spre deosebire de celebrul său frate, a trăit o viață liniștită în statul Dutchess County, New York. Robert Trump era căsătorit cu Ann Marie Pallan, fosta sa secretară. (VEZI ȘI: CUM AU FOST „PRIMITE” ÎN BLĂGEȘTI IMAGINILE CU VULPIȚA CARE ȘI-A „TRADUS” SOȚUL. „VIOREL A VRUT SĂ-L BATĂ CU FURCA ȘI…”)

Fratele președintelui american nu a avut copii, dar l-a crescut pe Christopher Hollister Trump-Retchin, fiul primei sale soții, Blaine Trump.