Cum era să scape de arest milionarul care a încercat să-și înece soția în jacuzzi

Publicat: 15/08/2020 | 23:56

Înainte de a ajunge după gratii, milionarul care și-a violat soția și a încercat să o înece în jacuzzi a trecut pe la spital. Soțul antrenoarei de yoga care, în trecut, s-a iubit cu Costi Ioniță, ar fi încercat să fenteze arestul preventiv. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de cazul multimilionarului român care ar fi încercat să își înece soția în jacuzzi. (CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTI IONIȚĂ, VIOLATĂ ȘI APROAPE ÎNECATĂ ÎN JACUZZI DE ACTUALUL SOȚ MULTIMILIONAR)

Ce au decis medicii în privința milionarului

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, înainte de a fi dus în fața în fața magistraților, cu propunerea de arestare preventivă, Mihai Bizu ar fi avut o tentativă de a „fenta” autoritățile. Afaceristul a acuzat stări de rău și a cerut să fie dus, de urgență, la o unitate medicală. Din câte se pare, milionarul a fost transportat imediat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, unde s-ar fi bucurat de toată atenția.

Mihai Bizu, în custodia Poliției

Cu toate că ar fi tras speranțe că va rămâne internat, după ce a fost supus unor analize medicale amănunțite, doctorii au decis că milionarul poate să părăsească clinica și nu necesită internare. Astfel că Mihai Bizu a ajuns în fața unui judecător care a decis arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzațiile de tentativă de omor și viol. În prezent, milionarul care a încercat să-și înece soția se află în arestul central al Poliției Capitalei. (NU RATA: CELEBRA MANECHINĂ “PLAYBOY” A PIERDUT (PARȚIAL) “RĂZBOIUL” CU EX-IUBITUL MILIONAR. JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Mihai Bizu ar fi încercat să ”fenteze” arestarea preventivă

Scene de groază în jacuzzi

Weekendul trecut, Mihai Bizu (fost Bâzu), unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din București, a plecat în vacanță la mare cu soția lui, Irina Popescu, originară din Republica Moldova, fosta iubită a celebrului Costi Ioniță. Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că afaceristul și partenera sa au mers la un hotel de lux și totul părea să decurgă bine. Dar se pare că lucrurile au luat o întorsătură cât se poate de șocantă.

Sâmbătă, pe zi, cei doi ar fi băut la Nuba, apoi au mers să petreacă alături un prieten, la o vilă. Din senin, între Mihai Bizu și Irina a fi izbucnit un conflict, iar el ar fi dat-o cu capul de marginea unui jacuzzi, în care tânăra se afla. Imediat după aceea, bărbatul ar fi încercat să o înece pe soția lui, care ar fi fost salvată, pe moment, de intervenția prietenului lor. Victima, care striga că soțul o omoară, a reușit să scape și a fugit.

Violul de la hotel

Pentru că două tinere, care erau cazate și ele la vilă, au sunat la 112, un echipaj de poliție a ajuns la adresa respectivă. Irina plecase când a sosit Poliția, dar a revenit pentru că își uitase geanta. Când polițiștii au întrebat-o ce s-a întâmplat, le-ar fi spus că a fost doar o ceartă conjugală, potrivit surselor noastre.

Pe seară, milionarul și consoarta lui au revenit la Hotelul Nyota, acolo unde erau cazați. În timpul nopții, femeia ar fi fost violată de soțul ei, dar a rămas în cameră până dimineață, când a luat un taxi și a venit în București.

Odată ajunsă în Capitală, Irina a mers direct la Secția 15 de Poliție, unde a depus o plângere. Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi povestit că ar fi fost sodomizată de soțul ei. După ce au constatat că ar putea fi vorba și despre o tentativă de omor, judiciariștii care au înregistrat plângerea femeii au anunțat Serviciul Omoruri. (NU RATA: L-AM FILMAT PE CELEBRUL MILIONAR CÂND O SĂRUTA “CU REPETIȚIE” LA RESTAURANT PE PREZENTATOAREA TV HIPER-CUNOSCUTĂ)

Irina este instructor de yoga

Cine sunt Mihai Bizu și Irina Popescu

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari. A început afacerile în acest domeniu în urmă cu mai bine de zece ani, în zona Popeşti-Leordeni, acolo unde a ridicat câteva sute de apartamente. Aşa a ajuns să aibă o avere impresionantă.

Irina Popescu este instructor de yoga și și-a făcut intrarea în lumea mondenă acum mulți ani, când era iubita lui Costi Ioniță. Înainte de a-l cunoaște pe cântăreț, femeia a avut o relaţie de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Gregorian Bivolaru, pe care l-a cunoscut la cursurile yoga. Când bărbatul ar fi devenit violent, l-a părăsit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.