Cum au fost „primite” în Blăgești imaginile cu Vulpița care și-a „tradus” soțul. „Viorel a vrut să-l bată cu furca și…”

Publicat: 15/08/2020 | 23:54

După ce Vulpița de la Acces Direct a fost filmată în timp ce îl „traducea” pe Viorel, au ieșit la iveală noi detalii șocante legate de trecutul ei. CANCAN.RO a obținut amănunte desprinse parcă din filme. Reputația Veronicăi, în Blăgești, nu ar fi tocmai una… de fală!

Ies la iveală detalii halucinante din interiorul scandalului XXX cu Vulpița de la Acces Direct. După ce CANCAN.RO a făcut publice, în exclusivitate, imaginile cu Veronica Stegaru în ipostaze din filme pentru adulți, una dintre vecinele „vedetei” de la Antena 1 rupe tăcerea și susține că Viorel știe de toate escapadele amoroase ale soției sale.

Mai mult, sursele noastre de încredere din Blăgești ne-au mărturisit că sătenii știau și ei de episodul amoros al Vulpiței, din iarbă, însă imaginile nu ajunseseră în fața ochilor lor. În momentul în care a aflat că Vulpița îl „traduce”, se pare că Viorel a avut o ieșire nervoasă și ar fi vrut să-l bată cu furca pe cel care a… iubit-o pe Veronica!

Vulpița, filmată în timp ce îl „traduce” pe Viorel

(NU RATA: VULPIȚA ȘI VIOREL REVIN DIN IZOLARE. CÂND ESTE PROGRAMAT SĂ ÎNCEAPĂ NOU SEZON ACCES DIRECT)

Vulpița de la Acces Direct, reputație nedorită în Blăgești

Una dintre vecinele Stegarilor ne-a povestit, în exclusivitate, că reputația Vulpiței nu ar fi deloc una de femeie cuminte, în Blăgești. Mai exact, tot satul ar ști că se lasă „vrăjită” de tot felul de domni.

„Da, știm toți că l-a înșelat pe Viorel de multe ori. V-am povestit eu și mai demult că s-a făcut de râs. La noi aici nu ajunseseră imaginile astea, dar știam de episodul ăsta. Vai de capul ei! Se mai miră de ce spun toți de ea pe aici că e așa și pe dincolo (femeie ușoară, n.r.).

Ăsta din imagini e de la noi din sat. Nu pot să-i dau numele. Viorel știe ce a făcut ea, dar nu cred că a văzut vreodată filmarea asta.

Doamne ferește! Se auzise la un moment dat că Viorel a vrut să-l bată pe ăsta cu furca, după ce a aflat. Și-au mai bătut și joc de ea și au filmat-o. V-am mai spus, aici lumea știe cine e Veronica, de multe ori a auzit Viorel despre ea că îl înșală. Eu nu am văzut niciodată nimic, m-au lăsat mască imaginile astea. E de tot râsul, Doamne ferește! Mă întreb ce or fi zis părinții ei, săracii, când au văzut așa ceva. Dacă au văzut… Cu siguranță, subiectul se va mușamaliza, dar atunci când ajungi să știe toată România de tine și că ești așa cum ești… ar trebui să bage capul în pământ de rușine”, a spus vecina Stegarilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST PRINSĂ CĂ ÎL ÎNȘELA PE VIOREL: „TE OMOARĂ CU BĂTAIA”)

Vulpița de la Acces Direct ar încerca să-i atragă atenția lui Emily Burghelea, la „îndemnul” echipei emisiunii

Și dacă vă gândeați cumva că episodul legat de demisia fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea, s-a încheiat, vă aducem noi detalii-bombă. Viorel și Vulpița ar fi constant verificați de echipa emisiunii Acces Direct, ne-au dezvăluit surse din interiorul postului de televiziune, în exclusivitate.

Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Cei doi soți au și conturi pe rețelele de socializare, acolo unde postează, cu ajutorul reporterilor Acces Direct, diverse lucruri: de la poze la clipuri video, totul spre amuzamentul urmăritorilor celor doi. Demisia lui Emily Burghelea de la Acces Direct a fost un subiect care a ținut prima pagină a tabloidelor, mai ales datorită declarațiilor șocante pe care blondina le-a făcut, odată cu părăsirea platoului Antenei 1.

Ulterior, plecarea ei pe motivul mușamalizării violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița s-a confirmat din mai multe părți, astfel că Stegarii s-ar fi simțit „atacați” și ar fi încercat să-și apere imaginea de „vedete” de televiziune.

La scurt timp după ce Emily Burghelea a vorbit deschis, Vulpița a început să o ironizeze în mediul online pe cea care i-a fost prietenă și care a încercat să o scape din situația în care se afla. Mai exact, Vulpița a postat o mulțime de fotografii și clipuri video cu „dedicație” pentru fosta asistentă Emily Burghelea.

O perioadă, apele s-au liniștit, însă se pare că acum, Veronica Stegaru vrea să-i atragă din nou atenția lui Emily. Și nu oricum, ci copiind-o pe blondină pe TikTok.

(MERGI LA: VULPIȚA, FILMATĂ ÎN TIMP CE ÎL “TRADUCEA” PE VIOREL. “VERONICO, CÂND MAI VIN LA TINE?”)

Vulpița se laudă cu geanta Michael Kors a lui Emily Burghelea

Emily Burghelea a postat pe contul ei de TikTok un dans tare drăguț, la care a luat parte și patrupedul său. Așezată pe un scaun, cu cățelul într-o geantă Christian Dior, Emily dansează provocator și este o adevărată bombă sexy!

@emilyburghelea5##fy ##newtrend ##zigidigidum♬ sonido original – morocha912

Ei… stați așa, căci acum vine surpriza! La inițiativa echipei Acces Direct, Vulpița a reprodus… pardon, a încercat să reproducă dansul lui Emily Burghelea și chiar a pus un cățel de pluș într-o geantă, imitând-o pe fosta asistentă de la Acces Direct. Și mai avem un detaliu-bombă!

@veronica_vulpita_oficial?????? ##vulpita ##veronicavulpita ##accesdirect ##viral ##foryou♬ sonido original – morocha912

Geanta din videoclipul postat de Vulpița ar fi, de fapt, geanta lui Emily Burghelea, un accesoriu pe care, cel mai probabil, fosta asistentă i l-a dăruit Veronicăi, din prietenie.

Geanta lui Emily Burghelea, cu care se laudă Vulpița pe TikTok

De ce spunem asta? În primul rând, este vorba de o geantă Michael Kors, în valoare de câteva sute de euro, lucru pe care Vulpița nu și l-ar fi permis, iar în al doilea rând, geanta cu pricina se regăsește în muuulte fotografii postate de Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.