Eveniment important pentru Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Veronica Stegaru a dat vestea, direct din carantină

Autor:
Publicat: 08/08/2020 | 17:03
Eveniment important pentru Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Veronica Stegaru a dat vestea, direct din carantină

Mai este foarte puțin până când Vulpița și Viorel Stegaru vor ieși din carantină. Chiar dacă sunt departe de echipa emisiunii Acces Direct, dar și de toți cei dragi, cei doi soți din Blăgești încearcă să-și concentreze atenția pe lucruri pozitive cum ar fi, de exemplu, ziua de naștere a lui Viorel!

Direct din carantină, Vulpița de la Acces Direct le-a dat tuturor marea veste. Pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru a postat o fotografie cu ea și Viorel în timp ce se sărută, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, dar și un mesaj emoționant.

„La mulți ani soțu meu! ❤️ @stegaruvioreloficial ???” a scris Vulpița, în dreptul imaginii postate pe rețeaua de socializare.

Ce se întâmplă cu revenirea celor doi soți la Acces Direct

După ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus și au fost plasați în carantină la domiciliu, toată lumea s-a întrebat când anume vor reveni aceștia la Acces Direct, acolo unde au devenit cunoscuți și unde și-au făcut și fani, dar și… dușmani!

„Veronica și Viorel mai au doar câteva zile până vor ieși din carantină. Starea lor de sănătate este una foarte bună, s-au recuperat aproape în totalitate. Este adevărat că, la început, au avut simptome destul de greu de îndurat, mai ales Veronica.

Ea a avut febră, se vedea pe fața ei că nu se simte bine. În schimb, la Viorel, boala a debutat mai puțin violent decât la soția lui. Amândoi aveau nevoie de odihnă și de tratament de specialitate.

S-au cam plictisit în casă, dar au ținut în permanență legătura cu echipa Acces Direct, au fost sunați, verificați. Cel mai probabil, după ce vor ieși din carantină și se vor asigura că rezultatul ultimului test este negativ, vor reveni pe platourile de la Antena 1”,au spus sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.