Măsuri fără precedent, după ce Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID-19. Cameramanii și șoferii trimiși în izolare

Publicat: 28/07/2020 | 20:05

Este stare de alertă la Antena 1, în special în rândul angajaților de la “Acces Direct”, după ce Vulpița și Viorel Stegaru au contractat COVID-19! Producătorii emisiunii prezentată de Mirela Vaida au luat măsuri fără precedent. Iar printre acestea se numără faptul că șoferii și cameramanii au fost trimiși în izolare până când vor primi rezultatele testului făcut pentru boala mortală apărută în China în urmă cu aproape opt luni.

Citește și: Vulpița, mesaj din izolare pentru fanii săi: “Purtați masca pe nas, vă recomand eu!”

Măsuri fără precedent la “Acces Direct”, după ce Vulpița și Viorel s-au îmbolnăvit de COVID-19

14 dintre colegii prezentatoarei Mirela Vaida – cameramani și șoferi, susțin surse din interiorul Antenei 1 – s-au testat pentru noul coronavirus după ce au intrat în contact cu Veronica Stegaru și soțul său, care au fost depistați pozitiv.

De altfel, edițiile “Acces Direct” au fost suspendate, iar moderatoarea se află și ea acasă, în izolare, împreună cu familia sa. Câteva cadre medicale au dezvăluit sub protecția anonimatului că s-au confirmat și alte cazuri de coronavirus în redacția îndrăgitei emisiuni de la Antena 1; ar fi vorba despre doi angajați, dar nu au fost menționate numele lor.

Nu rata: Mirela Vaida a făcut anunțul! După ce Vulpița și Viorel au fost infectați cu COVID-19, acum a fost confirmat un alt caz la Acces Direct

Dan Negru, suspectat cu noul coronavirus

În urmă cu patru zile, Dan Negru a dezvăluit într-o postare că a fost suspectat că s-ar fi infectat cu boala rară din China. În rândurile publicate pe o rețea de socializare, prezentatorul de la Antena 1 a spus categoric că nu s-a întâlnit niciodată cu Veronica Stegaru

“Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație.

«Despre ce?», i-am întrebat.

«Păi, cum te-ai infectat și cum te simți?», mi-au răspuns.

Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Tiltlul era: «După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei să facă COVID». Le-am spus că sunt bine-mersi. ? Nu eram eu!

P.S.: N-am întâlnit-o niciodată în realitate pe doamna Vulpița.

Despre dânsa era titlul”, a notat cunoscutul moderator de emisiuni pe contul său de Facebook.

Descoperă și: Vulpița, însărcinată din nou? Ce a anunțat Viorel Stegaru la Acces Direct

Declarațiile lui Dan Negru au stârnit multe reacții. Așa emblemă… cred că sunt foarte mândri cei de la Antenă. Au cine să-i reprezinte ?”, “Vulpița o să fie mai ceva decât Revelionul cu Dan Negru… din păcate, prea multă atenție pentru Vulpița asta… păcat de nivelul celor care își pierd vremea să urmarească așa ceva…”, “ E de râs dacă nu ar fi de plâns! Toate analfabetule au ajuns vedete! ???” sunt trei dintre comentariile lăsate de fanii prezentatorului.

Află și: Vulpița și Viorel și Antena 1 o dau în judecată pe Emiliy Burghelea. Prima reacție a fostei asistente: “Pur si simplu, nu am mai suportat…”