Focar de COVID-19 la Acces Direct?!?!? Sursele spun că Vulpița i-ar fi îmbolnăvit pe toți. Emisiunea de joi nu s-a difuzat

Publicat: 23/07/2020 | 19:00
Focar de COVID-19 la Acces Direct?!?!? Sursele spun că Vulpița i-ar fi îmbolnăvit pe toți. Emisiunea de joi nu s-a difuzat

Antena 1 a intrat din nou în panică după ce Vulpița de la Acces Direct s-a întors de acasă, din Blăgești, bolnavă. Se pare că și soțul ei, Viorel ar avea probleme de sănătate. Cei au coronavirus. 

Ediția de joi a emisiunii nu a mai fost difuzată, în locul ei rulând o emisiune mai veche, filmată în weekeed. Potrivit unor surse citate de Gândul.ro, decizia ar fi fost luată de către oficialii Antenei 1 după ce Veronica Stegaru, cunoscută drept „Vulpița”, prezentă în aproape fiecare ediție a emisiunii din ultimele șase luni, a avut febră și vărsături după ce s-a întors cu trenul de la Blăgești.

Ulterior, Mirela Vaida a confirmat la Observator faptul că cei doi sunt bolnavi. Veronica și Viorel Stegaru au fost supuși testului pentru noul coronavirus care a fost pozitiv. De asemenea, Mirela Vaida a comunicat că și-a făcut testul rapid pentru COVID-19 care a ieșit negativ, dar și cel esențial la care așteaptă încă răspunsul.

Redacția și platoul „Accest Direct” au fost eliberate, aerisite și toate încăperile au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firmă specializată a comunicat prezentatoarea emisiunii.

Au fost identificate persoanele care au intrat în contact direct cu cei confirmați (contact direct înseamnă, potrivit legii, la mai puțin de 1 metru și jumătate, pentru mai mult de 15 minute fără mască) și au fost trimiși în izolare.

Aceleași surse susțin și că soțul acesteia, Viorel, ar avea și el unele simptome. Aparent, și doi cameramani și doi șoferi care au intrat în contact cu soții Stegaru ar avea simptome specifice COVID-19.

Citește și:  Câţi bani a făcut Vulpiţa în 6 luni de contract cu Acces Direct. S-a îmbogăţit şi din piesele scoase cu Axinte şi Rafaelo

Mirela Vaida, infectată și ea? Reacție televiziunii

Se pare ca mai mulți angajați au început să aibă probleme. Doi șoferi și doi cameramani ar avea simptome specifice. De asemenea, un reporter a acuzat și el anumite probleme de sănătate. Ulterior, Antena 1 a trimis un comunicat prin care confirmă cazurile fără să dea, însă, nume.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, a transmis Antena 1 .într-un comunicat.

Mirela alături de Vulpița

Șoferul care a adus-o la București se simte rău

Vulpița a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu o mașină a trustului. Șoferul care a adus-o se simte și el destul de rău. În zilele următoare, Veronica ar trebui să fie prezentă în studio pentru noi dezvăluiri despre relația cu Viorel, care părea să fi intrat în impas după plecarea ei la Blăgești.

Durerile Vulpiței au fost atât de mari, încât aceasta nu a putut nici să se deplaseze până la emisiune. În trecut, Vulpița a mai acuzat probleme de sănătate din cauza bilei. „ S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a declarat, foarte supărat, Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel s-au împăcat din nou

Veronica și Viorel se înțeleg de minune acum, mai ales după ce femeia a revenit în București, s-a întors acasă și locuiește din nou cu soțul ei. Totuși, Vulpița a impus niște condiții pe care Viorel trebuie să le îndeplinească pentru a merge mai departe cu relația.

Nu rata: Fanii emisiunii Acces Direct, în stare de șoc. Viorel a venit singur în platou, după ce Vulpița a acuzat stări de rău. Ce probleme medicale are Veronica Stegaru

„Îl iubesc pe Viorel. Mi-am dat seama de când i-am dus lipsa. Să văd și ceva la el schimbat. Să fie mai dulce cu mine, mai tandru, să aducă și el fata”, i-a spus Vulpița lui Viorel, în cadrul emisiunii Acces Direct.