Vulpița de la Acces Direct, prima reacție după ce a fost prinsă că îl înșela pe Viorel: „Te omoară cu bătaia”

Autor:
Publicat: 14/08/2020 | 08:12
Vulpița de la Acces Direct, prima reacție după ce a fost prinsă că îl înșela pe Viorel: „Te omoară cu bătaia”

Zilele trecute, CANCAN.RO scotea la iveală cel mai murdar secret al Vulpiței de la Acces Direct: pe iarbă, ziua în amiaza mare, Veronica Stegaru l-a tradus fără nicio urmă de regret pe Viorel, iar partida de amor a fost filmată și a devenit virală!

La numai câteva zile de când CANCAN.RO v-a prezentat imaginile care ar putea să o compromită definitiv pe Vulpița de la Acces Direct, Veronica Stegaru a avut o primă reacție.

Mai exact, aceasta a postat pe contul său de TikTok un scurt video în care „ceartă” un urs de pluș și nu pare deloc deranjată de faptul că toată lumea a aflat cum anume face ea amor, dar și că l-a tradus pe Viorel. „Te-ai pus în cameră la mine! Dacă te spun lui tata, te omoară cu bătaia, ieși afară” a fost reacția Vulpiței, în timp ce lovea cu pumnul ursul de pluș de la ea din pat.

Nelson Mondialu, „premoniții” dure la adresa emisiunii Acces Direct: „Vaida va fi înlocuită!”

Nelson Mondialu a realizat un vlog în care vorbește despre o schimbare în cadrul emisiunii. Se pare că ardeleanul este de părere că Mirela Vaida ar urma să fie înlocuită de Mara Bănică.

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat.

Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson pe YouTube.