Acasă » Vedete » Drama prin care a trecut Zanni de la Survivor All Stars. Mama lui l-a lăsat la orfelinat: ”Dormeau șobolanii la mine în ghete”

Drama prin care a trecut Zanni de la Survivor All Stars. Mama lui l-a lăsat la orfelinat: ”Dormeau șobolanii la mine în ghete”

De: Cristina Cruceru 14/02/2024 | 15:20
Drama prin care a trecut Zanni de la Survivor All Stars. Mama lui l-a lăsat la orfelinat: ”Dormeau șobolanii la mine în ghete”
Zanni, despre drama din viața lui / Foto: Captură Video

Zanni se numără printre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor All Stars. Faimosul a câștigat sezonul 2 al competiției din Republica Dominicană, pe vremea când producția era difuzată de Kanal D. A intrat în lumina reflectoarelor datorită lui Alex Velea și a continuat să fie relevant pe internet cu ajutorul talentului său muzical, dar și al proiectelor în care s-a implicat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trapperul n-a avut o viață tocmai bună, căci a crescut la orfelinat. N-a avut părinți și nici vreun sprijin în această viață. S-a descurcat singur și a ajuns în punctul în care este azi pe cont propriu. Adevărata dramă cu care s-a confruntat artistul din primii ani de viață!

Zanni este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor All Stars. A câștigat sezonul 2 al competiției filmate în Republica Dominicană, bucurându-se de multă faimă după succesul bifat pe micile ecrane. Oamenii au rămas impresionați de povestea lui de viață, dar și de caracterul lui sincer și direct. Nu mai este niciun secret faptul că trapperul n-a avut o copilărie tocmai fericită. A crescut la orfelinat, iar lipsurile au fost foarte multe. Nu le-a dus doar dorul părinților, ci și nevoilor pe care le simțea în fiecare zi.

Drama prin care a trecut Zanni în copilărie

În copilărie, mama lui mergea să-l viziteze la căminul de copii, însă el habar nu avea că femeia respectivă este și cea care i-a dat viață. Nu și-a cunoscut originile, iar multe dintre întrebările pe care și le-a pus pe vremea când era mic, au rămas și acum fără răspuns. Abia la vârsta de opt ani i s-a explicat ce înseamnă cuvântul „mamă”. A fost mereu singur și s-a descurcat așa cum a putut, fără să ceară ajutorul cuiva.

„Numele este grecesc, dar nu știu prea multe, care a fost grec, mama, tata, habar n-am. Mama a venit cam de cinci ori la mine. Prima oară când mă vizita eu nu știam cine este, atât de străine îmi erau cuvintele ‘familie’, ‘mamă’, ‘tată’. Mie la opt ani, când m-am dus la alt orfelinat, mi s-a explicat ce însemnă ‘mamă’.

Eu nu știam care e diferența dintre fată și băiat, chestiile astea mi s-au explicat foarte târziu, când am schimbat orfelinatul. Nu știam pe ce planetă mă aflu, nu știam că e ziua mea. La un moment dat mai venea cineva și îmi spunea ‘La mulți ani!’ și eu nu știam ce înseamnă, eram fix un animal, nu știam nimic despre mine, cine sunt eu, cum am apărut. M-a vizitat mama de câteva ori și eu nu știam cine este femeia asta care mă vizitează, de ce stă lângă mine și nu stă lângă ceilalți. Nu știam ce se întâmplă”, povestea Zanni, acum ceva vreme.

Zanni, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor / Foto: CANCAN

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ZANNI DE LA SURVIVOR ALL STARS NU A AVUT NICIODATĂ O RELAȚIE CU O FEMEIE. BIANCA DRĂGUȘANU A AFLAT ADEVĂRUL DE LA EL

Zanni, despre condițiile grele de la orfelinatul unde a crescut

Zanni își aducea aminte de vremurile în care trăia la orfelinat. Nopțile erau reci, mâncarea era dată cu porția, iar dulciurile îi lipseau cu desăvârșire. Acesta povestea, la un moment dat, că până și șobolanii își făcuseră culcuș în pantofii lui. De la vârsta de 7 ani a fost mutat într-un centru, unde a locuit până la 14 ani. Apoi, și-a dus traiul într-un apartament, însă din cauza faptului că era un copil rebel, a fost dat afară.

CITEȘTE ȘI: ZANNI, REACŢIE DEPLASATĂ DUPĂ CE A „SCĂPAT” DE ELENA MARIN LA SURVIVOR: „NE-AR PRINDE BINE SĂ MAI PLECE O GĂINĂ ACASĂ”

Lucrurile au intrat pentru el pe făgașul normal când l-a cunoscut pe Alex Velea. Atunci a început să-și câștige primii bani de buzunar, făcând muzică. Sigur că, totul a luat o întorsătură favorabilă pentru el după ce a câștigat Survivor România. Abia atunci povestea lui de viață a ieșit la iveală și a fost cunoscută în întregime de toată lumea.

„Prima mea amintire e din Orfelinatul Sfânta Ecaterina, din București. Îmi aduc aminte că stăteam toți într-o cameră destul de mare, cu patul unul lângă altul. Îmi aduc aminte că îmi era frig noaptea și făceam pe mine ca să-mi fie cald, intenționat făceam pe mine.

Îmi aduc aminte că primeam foarte multe, veneau sponsori și veneau cu dulciuri, cadouri și erau furate de îngrijitoare. Tot ce primeam, nu ne bucuram de nimic, că le furau îngrijitoarele. Îmi aduc aminte vag cum arătau holurile, ne băteam pe o conservă de pateu, dormeau șobolanii la mine în ghete. Aruncam cu ceva în ghete, să iasă șobolanii și după mă încălțam.

Făceam baie la comun, băieții cu fetele, ne spălau pe toți. Pe la șapte ani m-a adoptat un alt centru de copii, tot în București. Acolo s-a schimbat tot, condiții, relații cu oamenii, am început să îmi fac prieteni, să învăț chestii noi, doar că am început să le învăț prea târziu, de la șapte ani.

La organizația asta am stat până la 14 ani. La 14 ani te ducea într-un apartament și îți dădeau ei un buget și trebuia să te gospodărești singur, să gătești singur. Acolo aveai un tutore care te vizita la trei zile, să vadă că te ții de școală, că nu faci prostii. Cât timp erai în condițiile lor, te țineau acolo. Eu nu am mai fost în condițiile lor. Făceam școală, dar eram cam rebel și m-au dat afară pe la 17 – 18 ani”, mărturisea Zannidache. (CINE ESTE FEMEIA PE CARE ZANNI O CONSIDERĂ MAMĂ)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...