După ce a ”fugit” cu iubitul vedetei Antena 1 în Bulgaria, vedeta PROTV a păţit-o! CANCAN.ro are întreaga poveste. Diana Munteanu a băgat groaza în Magda Pălimariu

Publicat: 29/01/2017 | 00:16

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit AICI prima parte din scandalul amoros al începutului de an, având-o drept protagonistă pe Magda Pălimariu, cea care trece acum prin momente de groază, totul pornind din momentul în care a plecat într-o vacanţă alături de noul ei iubit. După ce a ”fugit” cu ex-ul antenistei în Bulgaria, vedeta PROTV a îndurat un calvar, iar CANCAN.ro are întreaga poveste! Cea care a terorizat-o este nimeni alta decât Diana Munteanu, cea care a băgat groaza în Magda Pălimariu, după ce "Fata de la Meteo" s-a combinat cu celebrul Bi, băiatul de bani gata care a fost iubitul vedetei de la Antenă timp de un an de zile!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Magda Pălimariu s-a reorientat rapid şi, imediat după divorţ, s-a aruncat în braţele celui care îi fusese pentru o vreme chiar… vecin! Magda a plecat pe ascuns alături de acesta într-o vacanţă în Bulgaria, pentru câteva zile de relaxare. Însă, deşi în acel moment erau tehnic separaţi, gelozia stârnită de vestea că Bi şi Magda sunt împreună au făcut-o pe vedeta Antenei 1 să înceapă să o terorizeze de-a dreptul pe Magda Pălimariu. Au urmat sute de sms-uri şi telefoane pline de ameninţări la adresa „fetei de la Meteo”, chiar în timp ce aceasta ar fi trebuit să se bucure de vacanţa din Bulgaria. Magda Pălimariu a ajuns să treacă prin clipe de groază din cauza femeii care a considerat că i-a fost „furat” bărbatul şi agresiunile verbale au făcut-o să se teamă teribil.

Diana Munteanu a pornit un adevărat război împotriva Magdei Pălimariu, atunci când a aflat că aceasta a plecat pe ascuns într-o vacanţă în Bulgaria, alături de Bi!
Diana Munteanu a pornit un adevărat război împotriva Magdei Pălimariu, atunci când a aflat că aceasta a plecat pe ascuns într-o vacanţă în Bulgaria, alături de Bi!

”Îi era frică să mai doarmă în casă… Avea impresia că o să vină peste ea, că o să-i distrugă maşina, că o să o atace. Şi-a montat camere peste tot acasă… Mi-a spus că dacă ameninţările nu încetează, este decisă să meargă până la capăt, cu plângere la Poliţie, cu ordin de restricţie împotriva Dianei Munteanu. O ameninţa continuu, o suna, îi dădea sute de mesaje. Până la urmă nu a mai suportat şi a pus capăt relaţiei, ca să scape din tot acest calvar…”, a declarat pentru CANCAN.ro o sursă din anturajul Magdei Pălimariu.

Diana şi Bi au format un cuplu discret timp de un an de zile, însă, nici după ce s-au despărţit, vedeta antenistă nu şi-a putut lua gândul de la el!
Diana şi Bi au format un cuplu discret timp de un an de zile, însă, nici după ce s-au despărţit, vedeta antenistă nu şi-a putut lua gândul de la el!

Chiar şi după ce a reuşit să-i despartă pe cei doi, gelozia a făcut-o pe Diana Munteanu să meargă mai departe şi s-a „aliat” cu o altă vedetă din Antenă, fiica unui celebru fotbalist de la noi, cea care era la rândul ei extrem de nervoasă deoarece Calina Roman, nepoata fostului premier, i l-a „suflat” pe Dinte! (toată povestea AICI), apoi cele două s-au unit împotriva Calinei, după ce s-a aflat că aceasta ar fi avut la rândul ei o poveste amoroasă cu… Bi! Ce să mai, o adevărată telenovelă! Au schimbat zeci de mesaje şi au început să devină tot mai bune prietene, având-o drept ţintă pe Calina. Însă, dacă aveţi impresia că toată această poveste fabuloasă s-a încheiat aici, vă înşelaţi! Rămâneţi pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România pentru a afla cine a fost următoarea victimă a Dianei Munteanu!

Citește și...