Dupa ce a părăsit emisiunea, Andreea Mantea a făcut publice imagini cu fiul ei plângând în hohote. Ce s-a întâmplat cu David

Publicat: 11/07/2018 | 15:58

După ce “a dispărut” minute bune din platoul de televiziune, Andreea Mantea “a scăpat” pe Internet o filmare cu fiul său, care plânge în hohote în timp ce era pe scaunul auto special pentru copii, aflat pe bancheta din spate a mașinii. Totul s-a întâmplat după ce în cadrul ediției difuzată în noaptea de 10 spre 11 iulie, prezentatoarea TV a părăsit platoul emisiunii de la Kanal D, iar Victor Slav a rămas singur să modereze late night show-ul.

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre Victor Slav. Prezentatoarea TV a spus care este, de fapt, relația dintre ea și fostul-iubit al Biancăi Drăgușanu

Fiul Andreei Mantea, filmat în timp ce plânge în hohote

Citește și: Cristi Mitrea, pentru prima oară alături de fiul său la ziua lui de naștere: „Cel mai important este David!”

După ce a plecat de la emisiunea pe care o moderează împreună cu Victor Slav, Andreea Mantea a urcat pe o rețea de socializare o înregistrare în care băiatul ei e tare supărat. Aflată la volan, vedeta îl întreabă pe David care e motivul pentru care plânge și, după multe insistențe, acesta îi spune că vrea să o vadă pe fata cea drăguță. Fetița blondă”.

Inima prezentatoarei s-a topit în acele momente și a împărtășit scenele emoționante cu fanii, care au fost cuceriți de băiatul Andreei Mantea.

Citește și: Cristi Mitrea i-a luat o mașină fiului său, care a împlinit 3 ani! Primele imagini la volan

“Sufletul meu, de ce plângi? David… David, de ce plângi? De ce plângi?

De ce plângi? De ce plângi? Zi-mi de ce plângi. Zi-mi de ce plângi, ce vrei!

Zi-mi ce vrei! (…). Zi-mi ce s-a întâmplat!”, a spus Andreea Mantea.

“Să o văd pe fata cea drăguță”, a răspuns simpaticul David.

“Care fată cea drăguță? Cum o cheamă?”, a întrebat vedeta.

“Fetița blondă”, a mărturisit fiul prezentatoarei TV.

“Fetița blondă? Ooo…”, a reacționat Andreea Mantea.

“Și de ce fetița blonduță nu se arată???”, “Scumpul de el ?”, “Oooo, ce drăguț ?❤️??”, “Cât e de scump și de dulce… Adorabil!!!!!”, “Nu mai plânge, pui mic, o să o găsească mami pe fetiță??⚜️” sunt cinci dintre mesajele postate de fanii vedetei.

????????????? ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Citește și...