Andreea Mantea, primele declarații despre Victor Slav. Prezentatoarea TV a spus care este, de fapt, relația dintre ea și fostul-iubit al Biancăi Drăgușanu

Publicat: 02/07/2018 | 07:40

După mai bine de două săptămâni de tăcere din partea Andreei Mantea, timp în care s-au auzit multe zvonuri despre o posibilă relație amoroasă între ea și Victor Slav, vedeta a făcut primele declarații. Focoasa brunetă a vorbit și despre cât de bine colaborează cu prezentatorul TV la emisiunea pe care o moderează împreună la Kanal D. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și: Cătălin Botezatu a rupt tăcerea în legătură cu Victor Slav! Ce declarații neașteptate a făcut designerul

Andreea Mantea a negat că are o relație de iubire, în prezent, cu Victor Slav

Citește și: Victor Slav a aruncat cu cuvinte grele la adresa Andreei Mantea: “Dă-o dracu de treabă! Să mor dacă mă mai controlez”

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul! Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!„, a explicat transant Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu: “Cu mine nu îți merge”. Scenele s-au petrecut la TV, iar Victor Slav a fost de față

Astfel, atât prezentatoarea TV, cât și Victor Slav sunt singuri și își dedică timpul liber copiilor lor, pe care îi au din relații anterioare. În prezent, fosta iubită a prezentatorului TV se iubește cu un milionar britanic.

Citește și: Gestul indecent făcut de Tristan Tate față de Bianca Drăgușanu. Așa ceva NU se face în public

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

 

Citește și...