Victor Slav a aruncat cu cuvinte grele la adresa Andreei Mantea: “Dă-o dracu de treabă! Să mor dacă mă mai controlez”

Publicat: 01/07/2018 | 14:56

Pe sticlă, Andreea Mantea și Victor Slav formează unul dintre cele mai reușite cupluri, iar în afara emisiunii pe care o prezintă împreună la Kanal D se înțeleg foarte bine. E drept, “se mai înțeapă” cu remarci acide câteodată, desigur, ca între colegi și prieteni. Totuși, una dintre scenele pe care i le-a făcut prezentatoarea l-a scos din sărite pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Scenele în care Victor Slav i-a spus cuvinte grele Andreei Mantea au fost filmate chiar de cameramanii cu care ei lucrează, iar imaginile au fost difuzate în octombrie 2017.

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre Victor Slav. Prezentatoarea TV a spus care este, de fapt, relația dintre ea și fostul-iubit al Biancăi Drăgușanu

Victor Slav a tunat și a fulgerat, după ce Andreea Mantea i-a făcut o farsă

Citește și: Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu: “Cu mine nu îți merge”. Scenele s-au petrecut la TV, iar Victor Slav a fost de față

Cei doi prezentatori de la “WOWbiz” obișnuiesc să își facă farse înainte de emisiune sau după. La începutul lui octombrie anul trecut, Andreea Mantea s-a răzbunat pentru toate comentariile răutăcioase pe care Victor Slav i le-a făcut în legătură cu ținutele sale. Ea a complotat împreună cu câțiva colegi care i-au luat toate costumele din cabina de probă, astfel că el a fost nevoit să iasă în chiloți pe holurile redacției. Înainte să fie difuzat la TV materialul, prezentatoarea a ținut să își justifice gluma un pic exagerată, dar colegul ei de prezentare nu a fost înduplecat de explicațiile sale.

“Înainte să fiu acuzată de orice, deci, înainte să fiu acuzată de orice, să ne înțelegem: nu există zi de la Dumnezeu în care să nu comenteze cum mă îmbrac și de ce mă îmbrac așa, și că nu îmi vine bine, și că e urât, și că… de blugi, pentru că o dată (…). Glumești? (…). Și o să îmi cer iertare? (…). Hai că prea te plângi și prea exagerezi! (…)”, a mărtusit Andreea Mantea.

“Îți dai seama că trebuie să zică ceva și ea. Normal, nici nu mă așteptam să nu zici nimic. (…). Mă așteptam să stai așa, cu capul în jos cum ai început, știi? Am crezut că așa o să stai și nu o să zici nimic. (…). S-a întâmplat ieri, trebuie să vă spun. Momentul în care, dragi telespectatori, o să vedeți ce față de bestiuță… bestie total! Bestie, nu betiuță are! (…). Să vedeți cum m-a lăsat aproape în pielea goală, mă rog, nu… că dacă făceai asta, era o problemă. Cu 30 de minute înainte de emisiune (…)”, a comentat prezentatorul de la “WOWbiz”.

Citește și: Gestul indecent făcut de Tristan Tate față de Bianca Drăgușanu. Așa ceva NU se face în public

Victor Slav a ieșit în chiloți și cu un capot cu animal print prin redacție

Dându-și seama că nu are nicio șansă să primească vreun costum, deși i-a rugat atât pe cameraman, cât și pe Andreea Mantea, Victor Slav a ieșit până la urmă în lenjerie intimă și cu un capot pe el ca să o alerge pe colega lui.

“ (…).  Băi, dă-o dracu de treabă! Păi, frate, eu nu mai am nimic de îmbrăcat. (…). Andreea! Hai, bă! Băi, frate! Voi știți cât mai avem noi să intrăm? Voi știți cât este ceasul? Eu trebuie să trag și aia înainte. Să-mi aducă, frate, costumul. Grigore, du-te și zi-i să-mi aducă costumul! Băi, @#$%, astea nu sunt glume, frate! Mai avem un pic și intrăm. (…). Andreea face glume d-astea. Să mor eu dacă sunt glume”, a spus Victor Slav, vizibil enervat.

La un moment dat, prezentatorul a aruncat cu pantofii sport după Andreea Mantea.

“De ce arunci cu adidașii în mine? Victor, ești în perioada aia a lunii?”, a reacționat Andreea Mantea.

Important e că Victor Slav a trecut cu vederea farsa de zile mari a Andreei Mantea și s-a gândit să îi plătească cu aceeași monedă.

“De nebun ce sunt! Să mor dacă mă mai controlez! Băi, știi că mai avem un pic și intrăm. (…). Dacă te prind, dacă te prind… Dacă te prind, nu ai văzut în vița ta așa ceva! (…). Păi, vin și pun mâna pe tine și nu mai pleci nicăieri”, a mai spus prezentatorul TV.

Victor Slav s-a despărțit oficial de Bianca Drăgușanu în urmă cu mai bine de două săptămâni. În prezent, el este singur, iar prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” formează un cuplu împreună cu milionarul britanic Tristan Tate.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Citește și...