După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a dezvăluit cu cine își dă mesaje zi și noapte

Publicat: 10/08/2018 | 08:50

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să meargă pe drumuri separate în viață, prezentatorul “a fost cuplat” cu Andreea Mantea, care a spus că nu intră în discuție o relație amoroasă între ea și el. Astfel, în timp ce fosta iubită își trăiește povestea de dragoste alături de Tristan Tate, cu toții se întreabă cine îi ține de urât lui Victor Slav. Iar anunțul a fost făcut chiar de el… indirect, e drept.

Citește și: S-a aflat: Tristan Tate, conversații secrete cu fosta iubită înainte să plece cu Bianca Drăgușanu în vacanța de la Cannes

Cu cine își dă mesaje zi și noapte Victor Slav, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav la aproape 3 luni de la despărțire: “Consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”

În prezent, Victor Slav se pregătește pentru noul late-night show-ul care va rula în curând la Kanal D. El va modera emisiunea împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, astfel că cei trei petrec mult timp împreună pe platourile de filmare, dar și în afara lor. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit însă cu cine își dă sms-uri toată ziua… Mai puțin atunci când petrece timp prețios cu fiica lui, micuța Sofia Natalia!

“Text messages with #vulturiidenoapte (n.r.: Îmi trimit mesaje cu #vulturiidenoapte) 🦅🦅🦅😉” este mesajul postat de prezentator pe contul lui de Instagram.

La o poză în care apare alături de coprezentatorii săi, Victor Slav a scris mesajul: “Siii… am inceput!😂😂#kanaldromania #vulturiidenoapte”. Deși a fost întrebat când începe late-night show-ul, carismaticul prezentator nu a dezvăluit data.

“Pe cât începe, @slavvictor? ”, “E o emisiune înregistrată”, “Cei 3 care au speriat Vestul 😂😂” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți.

Siii…am inceput!😂😂#kanaldromania #vulturiidenoapte

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, dar au divorțat

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a fost mulți ani model și, ulterior, a lucrat ca prezentator meteo la PRO TV. El a moderat și emisiunea “WOWbiz” de la Kanal D împreună cu Andreea Mantea.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu (n.: 6 martie 1982 în Hunedoara) s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.
Citește și...