S-a aflat: Tristan Tate, conversații secrete cu fosta iubită înainte să plece cu Bianca Drăgușanu în vacanța de la Cannes

Publicat: 09/08/2018 | 08:22

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, la un pas să se despartă pentru totdeauna? Milionarul excentric nu joacă fair-play în relația pe care o are cu fosta prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine”. Britanicul a purtat câteva discuții nepotrivite cu fosta iubită, care ar pune-o serios pe gânduri pe actuala lui parteneră, Bianca Drăgușanu.

Citește și: Carmen Harra a avut dreptate! Previziunea ei despre viitorul amoros al Biancăi Drăgușanu prinde contur

Tristan Tate, conversații secrete cu fosta iubită, fără ca Bianca Drăgușanu să știe

Citește și: Principalul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate se ceartă aprins! Poate duce la destrămarea relației

Tristan Tate a purtat o discuție prin mesaje cu fosta iubită chiar înainte să plece în vacanța de lux de pe Riviera Franceză împreună cu Bianca Drăgușanu. O sursă apropiată milionarului englez a dezvăluit ce fel de SMS-uri au schimbat cei foști parteneri, potrivit spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, atingeri romantice în vacanța la Cannes. Imagini din destinația de lux

“Trebuie să vorbim!”, i-a scris Tristan Tate fostei iubite.

“De ce? Şi ce vrei să vorbim? În sfârşit m-am liniştit şi eu cu toate. Ce mai vrei acum?”, a întrebat tânăra.

“Ştii exact de ce îţi scriu. Ce vreau? Ca de obicei. Dar trebuie neapărat să vorbim! Şi nu prin mesaje. Unde eşti?!”, a continuat iubitul Biancăi Drăgușanu.

“Care e problema? Nu sunt acasă.”, a răspuns fosta parteneră a lui Tristan Tate.

“Hmm. Nu ai încredere în MINE!!!!??”, a scris furios englezul.

“Nu.”, i-a răspuns cu sinceritate fosta iubită.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste în miez de noapte pentru Tristan Tate: ”Iubire. Fericită. Binecuvântată”

Deocamdată nu se știe ce anume își dorea, de fapt, Tristan Tate de la fosta iubită, dar un lucru este sigur: nu-l putea obține prin schimbul de mesaje. Conform sursei citată mai sus, în timpul relației cu fosta parteneră, britanicul extravagant i-a făcut mai multe crize de gelozie. De exemplu, în momentul în care focoasa tânără a făcut publică o fotografie cu un alt bărbat, Tristan Tate a răbufnit: “Eşti sigură că nu se întâmplă nimic între voi doi?”.

Citește și: Cum a împăcat-o Tristan Tate pe Bianca Drăgușanu! Blondina nu a stat pe gânduri și i-a acordat o a doua șansă

Fosta iubită: “Da. E în Montreal”

Tristan: “Maşinile mele sunt mai tari decât ale lui. În plus, aş putea să-l bat de să-l las lat”

Fosta iubită: “Ştiu. Nu îmi pasă nici de maşinile lui, nici de ale tale”

Tristan: “Atunci ce dracu’ e cu acea postare? Eu nu mă întrec cu asemenea rataţi! Spune-i că eşti cu cineva!”

Fosta iubită: “Îi voi spune”

Tristan: “Vorbesc serios! Arată-i mesajele dintre noi doi. Nu contează cât de multă încredere am în tine. Eu nu concurez cu bărbaţi inferiori mie. Dacă el urmăreşte ce e al meu, trebuie să vorbesc cu el! Să fii o fată cuminte, da? Adu-ţi aminte că eşti a mea!”

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav la aproape 3 luni de la despărțire: “Consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”.
Citește și...