Durere mare în Săptămâna Mare. A murit după un accident rutier pe DN2

Publicat: 26/04/2019 | 13:37
Durere mare în Săptămâna Mare. A murit după un accident rutier pe DN2

Durere mare în Săptămâna Mare. A avut loc un tragic accident de circulație pe DN2. Accidentul s-a petrecut joi după-amiaza, pe drumul național care străbate localitatea Marginea. 

Conform informațiilor furnizate de monitorulsv.ro, o bătrână în vârstă de 80 de ani a fost accidentată mortal de o Dacie Logan pe drumul naţional care străbate comuna Marginea. Accidentul s-a petrecut în faţa magazinului Axxa, bătrâna fiind lovită violent de partea lateral stânga a maşinii şi aruncată pe parbriz. Personalul medical ajuns la locul accidentului nu a mai putut face nimic pentru bătrâna care fusese aruncată la marginea carosabilului.

Din primele cercetări reiese că victima a traversat strada neregulamentar, fără a se asigura. Cauzele exacte ale accidentului urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei, un detaliu de stabilit fiind legat şi de viteza cu care circula şoferul în localitate. Bărbatul de la volan a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările.

 

Citește și...