E oficial! Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc. Dezvăluiri din culisele marelui eveniment

Publicat: 21/11/2018 | 13:47

La o zi după ce s-a aflat că Florin Salam va părăsi România pentru a trăi în America, a fost dezvăluit adevăraul motiv pentru care manelistul a luat această decizie drastică! El vrea să își îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri: Roxana Dobre să devină soția lui. O sursă apropiată cuplului a făcut mărturisiri din culisele marelui eveniment.

Citește și: Cât timp va sta Florin Salam departe de România. Va încerca să uite de toate problemele

Potrivit declarațiilor unui prieten apropiat, Florin Salam își dorește să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Roxana Dobre, pe pământul făgăduinței. Mai mult, manelistul vrea ca ceremonia să aibă loc într-una din faimoasele capele din Las Vegas. Cum marele eveniment ar urma să se desfășoare la mii de kilometri distanță… de la el ar putea să lipsească unele dintre rudele celor doi. E drept, artistul are programate mai multe evenimente, semn că veniturile din conturi se vor rotunji.

Citește și: Betty Salam, criticată dur după ce a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu generos: “Arată urât sânii fără sutien, sunt prea lăsați”. Tânăra mămică a răbufnit

“Florin Salam vrea să se însoare în America. E visul lui. Nu vrea să facă mare paranghelie, de aceea, momentan, încearcă să ţină secret acest lucru, dar asta vrea de ani buni. Acum, că se înţelege mai bine ca niciodată cu Roxana, că s-au unit şi mai mult după problemele pe care le-au avut în ultima vreme, vor să facă şi pasul oficializării relaţiei”, a mărturisit o sursă din anturajul cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Cel mai probabil, după nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam ar putea să îi mai demonstreze acesteia încă o dată iubirea pe care o are față de ea… Acest lucru s-ar putea realiza prin recunoașterea mezinului. Fiul Roxanei Dobre și al artistului a venit pe lume în urmă cu mai bine de patru luni.

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 4 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie.

Citește și: Florin Salam s-a botezat în Iordan!

Manelistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty (n.: 28 august 2018). Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.

Fata cea mare a lui Florin Salam este cântăreață și s-a căsătorit anul acesta cu alesul inimii sale. Ceremonia civilă a lui Betty și a lui Cătălin Vișănescu a avut loc pe 22 iunie. Ei au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Anul viitor, artista și soțul său vor face nunta.

Citește și...