Acasă » Galerie foto » E scandalizată de mamele care alăptează în public. Zăvo vorbeşte pentru prima oară despre un copil: “Eu voi…”

E scandalizată de mamele care alăptează în public. Zăvo vorbeşte pentru prima oară despre un copil: “Eu voi…”

De: Cancan 18/12/2017 | 00:00
Oana Zăvoranu şi Cristina Şişcanu s-au contrat dur pe tema alăptatului în public

Oana Zăvoranu le declară război mamelor care alăptează în public. După ce mai multe vedete, printre care şi Cristina Şişcanu Ionescu, au militat pentru hrănirea bebeluşilor în public, Zăvo susţine că acest lucru este îngrozitor şi grotesc. Oana le mai întreabă pe vedete de ce nu fată precum vacile în fân. Zăvo susţine că n-o să rămână niciodată însărcinată şi că s-a gândit deja să apeleze la o mamă purtătoare, după cum a precizat pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV. (VEZI ŞI: Oana Zăvoranu a împărţit cadouri copiilor bolnavi de cancer! A început să plângă când a ajuns la spital şi a stat de vorbă cu micuţii)

E bine sau nu ca mamele să alăpteze în public? Subiectul a împărţit ţara în două, iar Oana Zăvoranu a spus un NU vehement. Ba mai mult, o atacă pe Cristina Şişcanu Ionescu, cea care militează pentru hrănirea bebeluşilor în public. (NU RATA PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV Ultima oră: Soţul Oanei Zăvoranu, dat în judecată de fosta iubită! Îi cere să…)

“Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat. Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?! Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…”, a răbufnit Oana Zăvoranu. (CITEŞTE ŞI: Atenţie! Imagini şi mărturii şocante. L-a deshumat pe răposatul Marty, apoi… Zăvo şi-a împăiat motănelul! “Îl îngropasem lângă tata!”)

Replica soţiei lui Mădălin Ionescu nu s-a lăsat prea mult aşteptată. “A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gândit că o astfel de întâmplare poate să genereze asemenea reacţii. Nu am crezut că e atât de greu de trăit în normalitate”, a spus Cristina Şişcanu.

A fost momentul în care Oana Zăvoranu, scandalizată, a luat foc. “Păi ce diferenţă e între tine de l-ai făcut pe bărbatul tău de zici că e doică. Cred că ăla îi dă să sugă când nu-i dai tu. Cum mă, când ţi-e lumea mai dragă, şi vrei să fii cică sexy, scoţi ţâţa şi să i-o bagi lu’ ăla în gură. Că eşti la mall, că eşti pe stradă, este ceva îngrozitor, grotesc, poate să mă înjure o mie de alăptătoare. Deci, alăptatul, dacă vreţi să vă morfolească de ţâţe careva… De ăsta mic vorbesc, că soţul sau iubitul poate să te morfolească. Dar astea care vreţi să vă morfolească copiii, lăsaţi-ne nene să murim de bătrâneţe”, a spus Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO.

“Vă daţi seama că este foarte grav că unele categorii de români îşi permit să insulte mamele care îşi alăptează copiii?”, a venit, imediat, replica soţiei lui Mădălin Ionescu.

Zăvo nu s-a lăsat intimidată şi a dezvăluit ce reacţia ar avea în momentul în care ar vedea o mamă care îşi hrăneşte copilul în public. “Deci, eu s-o văd pe Şişcanu asta sau pe alta cu ţâţa aşa, i-aş da cu geanta, i-aş zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îţi dai seama că toate nevorbitele şi neapărutele, cu ce să apară Şişcanu, zi şi tu… Decât cu ţâţa aşa, fleoşc”, a spus vedeta. (NU RATA: Cristina Şişcanu s-a filmat în timp ce-şi alăpta fetiţa! Video explicit! Reacţia fanilor: „Cât timp ai de gând să…”)

Şocată de spusele Oanei Zăvoranu, Cristina Şişcanu a spus: “Este grav! Se pare că o astfel de normalitate trebuie şi legiferată că altfel nu se poate, trebuie amendaţi oamenii care fac aceste lucruri”.

Zăvo a dorit, totuşi, să aibă ultimul cuvânt. Şi s-a mai adresat, încă o dată, mamelor care alăptează în public. “Auzi, dar de ce nu fată ca vacile în fân? Acum sincer, dacă tot alăptăm în public, hai să alăptăm în fân”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Vrea să apeleze la o mamă surogat. “Ştiu că Alex…”

Nu vrea să alăpteze, nici să dea naştere vreunui copil. Are, însă, un plan de rezervă. Zăvo vrea să apeleze la o mamă purtătoare deoarece soţul ei, Alex Ashraf, vrea să devină părinte. (VEZI AICI: Iubita lui Liviu Vârciu s-a filmat cu fiica ei în braţe: „Alăptatul la sân!”)

Ştiu că Alex îşi doreşte să devină tătic. Da, dar nu îşi doreşte să mă vadă cu ţâţa în gura ăluia să mă morfole cum stăm noi de vorbă aşa, hop, să-i bag ţâţa în gură. Sau pe stradă. Eu voi apela la mamă purtător! Să stea alta să i se umfle picioarele, să aibă greţuri, să vomite, să i se facă rău. În Ucraina e legalizată treaba, o ai sub control pe respectiva, e al tău pentru că este din ovulul tău şi din spermatozoidul soţului tău. De înfiat, să mă ierte Dumnezeu, n-aş înfia.

Că nu ştii ce copil de beţiv sau de criminal e. Lasă, mai bine dacă-mi dă în cap să-mi dea al meu nu altul. La un moment dat am vorbit cu Alex, el îşi doreşte un copil, şi sincer mi-ar plăcea şi mie un băieţel, să semene cu mine, să-i pun şapcă, să-l îmbrac aşa ca pe un golan… Să-i schimbi pampersul. Ah, nu… Cineva trebuie să facă şi lucrurile astea. Deci când el se c@#$ pe el, cum să spui vai, ce frumos, s-a c@#$%. Toate sunt nişte ipocrite. Mie mi-e frică de gravide, când văd una gravidă mi-e frică de ea. Dar i-am spus, până nu-şi termină copilăria n-o să avem copil”, a spus Oana Zăvoranu. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Tabloul complet al nunţii Oanei Zăvoranu cu Alex Ashraf! Bruneta a dezvăluit detalii picante din ziua cea mare. Ce gest a făcut soţul ei în faţa naşului)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...