Ea este noua bombă-sexy a muzicii populare! Filmări din intimitatea vedetei

Publicat: 20/10/2019 | 22:54

Este o ardeleancă sexy, soție de fotbalist, are voce de privighetoare și un trup lucrat pe alocuri de medicii esteticieni. Vorbim despre interpreta de muzică populară Iulia Bucur, pe care CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a filmat-o așa cum n-a mai văzut-o nimeni. Din vacanțele exotice, unde îi place să se relaxeze, a fost dusă la coada vacii, în satul natal. Acolo ne-a demonstrat că știe să frământe… plăcinte tradiționale, așa-numitele palanețe. (VEZI ȘI: Anunţul făcut de cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară: „Am încetat să iubesc”)

Cântă, frământă, are grijă de animale, dar mai ales de aspectul fizic. Una dintre cele mai frumoase ardelence, cântăreața Iulia Bucur, ne-a bucurat cu prezența în locuri în care nu mulți au văzut-o. Măritată de cinci ani cu un fotbalist, Iulia își petrece vacanțele alături de soț pe tărâmuri îndepărtate, acolo unde renunță la portul popular, iar costumul de baie îi scoate în evidență formele generoase. La Râciu, însă, în județul Mureș, o așteaptă să ajungă mai des mama Maricica și bunica interpretei, doamna Cătălina. Ne-au primit și pe noi, cu plăcinte tradiționale. Sau palanețe, cum spun ardelenii.

”- Cum merge treaba?

Bine merge, dar e cam greu. De cincizeci și ceva de ani tot fac, acum nu mai pot. O să vă pregătim niște palanețe cu brânză și cu varză.

Dar nu încurcă unghiile? Știi cum e, când mergi la cântări, trebuie să ai tot timpul unghiile făcute. Sunt faine?

Se pricepe?

– Da, cum să nu! Cea mai pricepută, ca mama”, a mărturisit Iulia pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Iulia e mai pricepută la cântat decât la… frământat

Iulia e mai pricepută e la cântat… și alții la frământat. Dacă, pe la București, cuptoarele au temporizatoare, la cel traditional din curtea Iuliei se probează cu pana. Tot cu pana se ung și palaneții într-un strat generos cu ou, apoi sunt introduși direct pe vatra cuptorului încins. Lipiile aburinde umplute cu brânză sau varză sunt numai bune de mâncat. (NU RATA: Cea mai sexy-populăroasă a ”fugit” din România după ce…)

Iulia continuă să facă impresii plăcute și în fața găinilor. Platformele înalte și unghiile lucrate n-o împiedică să arate că originile sale sunt legate de sat. Iepurii n-au părut, însă, prea impresionați de prezența interpretei.

Pe lângă rețetele-minune ale produselor ardelenești, Iulia Bucur a mai primit o comoară de la bunica ei. Costumele populare: ”Cămașa e de mult, a mamei mele, apoi a fost a mea. E cămașă de mireasă. Acesta e costumul meu preferat, l-am purtat aproape la toate concursurile și cu care am luat cele mai importante premii”.

Și cum o vorbă spune că „Ardealul e fruncea”, Iulia a intrat recent în fruntea clasamentelor muzicale cu o melodie dedicată primarului. Pentru videoclipul acestei piese și-au facut loc printre căpițele de fân și dronele.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...