El a ajuns să-şi caute iubită la matrimoniale, iar ea…Unde am filmat-o pe ex-iubita infidelă a lui Tudor de la Masterchef

Publicat: 17/06/2017 | 13:40

Cu aproape două luni în urmă, povestea de iubire dintre Maria Ale şi Tudor Aposteanu, cunoscut drept „vânătorul de vedete“, ajungea la capăt de drum. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile despre cum îşi petrece tânăra serile, de când s-a produs despărţirea dintre ea şi fostul concurent de la „Masterchef“. (VEZI ŞI: După ce s-a iubit cu fiica ”Regelui Mobilei” şi cu cea a lui Mădălin Voicu, ”vânătorul de vedete” loveşte din nou! A ”combinat-o” pe fosta iubită a lui Săgeată!)

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe Maria Ale în momentul în care a ieşit în oraş alături de o prietenă. Cele două s-au delectat câteva ore la NUBA Cafe, acolo unde au decis să îşi petreacă, recent, o seară, ca între fete. Chit că ultima dată când am întâlnit-o pe tânără era în compania unui frumuşel (AICI ÎŢI POVESTEAM MAI MULTE), între cei doi nu pare să fi fost nimic mai mult, din moment ce Maria Ale a preferat să iasă cu apropiata ei în respectiva cafenea. Cât au stat în localul din nordul Capitalei, cele două fete au fost constant cu zâmbetul pe buze şi a părut că au avut să îşi spună foarte multe.

Aceasta ar putea fi chiar o veste bună pentru Tudor Aposteanu, mai ales că nu se ştie când frumoasa şatenă ar putea decide să se întoarcă în braţele lui. Spunem asta şi pentru că, la puţin timp de la despărţirea celor doi, „vânătorul de vedete“ apărea pe micul ecran şi mărturisea că încă e în căutarea marii iubiri (AICI AI TOATE DETALIILE). Şi dacă e să cântărim puţin situaţia, nu ar fi primul cuplu de vedete de la noi care, după o iubire, dar şi o despărţire ca-n filme, ar lua hotărârea că dragostea pe care şi-o poartă e totuşi mai puternică decât a fost vreodată.

Maria Ale a demonstrat la începutul acestui an că e cât se poate de talentată, iar în februarie a debutat în muzică, lansând piesa „Dunga“. În vârstă de 20 de ani, ea s-a iubit o perioadă destul de lungă cu Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo şi se pare că, la un moment dat, i-a atras atenţia şi Joe din Drumul Taberei (AI AICI TOATE AMĂNUNTELE ). Totuşi, ultimul bărbat de care s-a îndrăgostit nebuneşte a fost Tudor Aposteanu. El a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu vedete de la noi. Printre cuceririle sale s-au numărat Cristina Şucu, una dintre fiicele „regelui mobilei“, dar şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu.

Citește și...