Maria Ale a trecut de la ”Săgeată” şi ”Joe din Drumul Taberei” la… AVEM IMAGINILE! Am descoperit cu cine l-a ”tradus” ”prinţesica” cluburilor de noapte pe Tudor de la Masterchef

Publicat: 30/05/2017 | 00:00

Cum lanţul de iubire dintre Maria Ale şi Tudor Aposteanu, supranumit şi „vânătorul de vedete“ s-a rupt, tânăra pare să fi făcut o nouă cucerire amoroasă, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are imagini care vorbesc de la sine, dar şi detalii incendiare. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Fosta iubită a ex-dinamovistului Marius Niculae, supranumit „Săgeată“ pare să fi călcat strâmb în relaţia ei cu Tudor Aposteanu, fostul concurent de la „Masterchef“, iar totul s-a terminat, aşa cum o anunţa şi el, în direct, în cadrul unei emisiuni TV (VEZI TOATE DETALIILE AICI).

Totuşi, Maria Ale, fiica unui bogat afacerist de la noi, nu pare să îşi facă prea mari probleme în privinţa vieţii ei amoroase. (IATĂ AICI CUM L-A „TRADUS” PE VÂNĂTORUL DE VEDETE)

Nici nu ar avea de ce, fiindcă e tânără, e frumoasă şi recent a demonstrat că e şi cât se poate de talentată, pentru că şi-a făcut debutul în muzică, cu piesa „Dunga“ (ASCULTĂ PIESA AICI)

Recent, „prinţesica“ cluburilor de noapte a ieşit în oraş la braţul unui alt bărbat. S-ar părea că ar fi vorba chiar de cel cu care l-a „tradus“ pe „vânătorul de vedete“ Tudor Aposteanu.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Maria Ale în compania tinerelului frumuşel, iar cei doi se bucurau de câte un cocktail colorat, dar şi de o conversaţie pe cinste. Păreau să fie pe aceeaşi lungime de undă, pentru că tânărul a făcut-o pe ”prinţesica” cluburilor de noapte să râdă, la un moment dat.

În vârstă de 20 de ani, Maria Ale a debutat în showbiz, în februarie, când şi-a lansat piesa. Ea s-a iubit o perioadă destul de lungă cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae şi se pare că la un moment dat i-a atras atenţia şi Joe din Drumul Taberei (vezi AICI detaliile). Ultimul bărbat de care s-a îndrăgostit nebuneşte a fost, însă, Tudor Aposteanu, cel care a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu vedete de la noi. Printre cuceririle acestuia s-au numărat femei precum Cristina Şucu,una dintre fiicele „regelui mobilei”, dar şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu.

Citește și...