Ex-iubita fotbalistului a călcat strâmb. L-a ”tradus” pe vânătorul de vedete, iar noi avem dovada!

Publicat: 04/04/2017 | 00:12

Maria Ale, ex-iubita lui Marius Niculae a călcat stâmb! Fiica controversatului milionar Iulian Tudor l-a tradus pe Tudor Aposteanu, cunoscut şi ca ”vânătorul de vedete”. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a prins-o pe fosta iubită a fotbalistului ”Săgeată” cu un alt bărbat.

Lanţul de iubire dintre Maria Ale, fosta iubită a fotbalistului ”Săgeată”, şi Tudor de la ”Masterchef” pare să se fi rupt.

Maria Ale l-a ”tradus” pe vânătorul de vedete
Maria Ale l-a ”tradus” pe vânătorul de vedete

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Maria Ale, fiica controversatului milionar Iulian Tudor, împreună cu un alt bărbat în club. Bruneta părea să se simtă extrem de bine în compania tânărului şi nici aminte să-şi aducă de ”vânătorul de vedete”, aşa cum este cunoscut Tudor de la ”Masterchef” în lumea mondenă a Capitalei.

Povestea de iubire dintre Maria Ale şi Tudor de la ”Masterchef” a durat numai câteva luni. Bruneta şi ”vânătorul de vedete” s-au îndrăgostit nebuneşte, tânăra uitând de faptul că se iubea cu Marius Niculae. Acum se pare că soarta se repetă, dar de data aceasta cel ”tradus” este Tudor! Maria Ale s-a lăsat ”vrăjită” cu vorbe dulci, şoptite la ureche, care se pare că i-au mers la suflet.

Tudor Aposteanu a devenit cunoscut după ce a avut mai multe relaţii cu vedete de la noi, precum Cristina Şucu, una dintre fiicele „regelui mobilei”, şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu. Şi participarea la „MasterChef” i-a adus ceva notorietate în plus, dar la respectiva emisiune-concurs Aposteanu nu a făcut prea mulţi „purici”, fiind eliminat devreme. Probabil pentru a-şi demonstra că este un bucătar iscusit, Tudor Aposteanu şi-a deschis la scurt timp un restaurant, căruia i-au călcat pragul fosta „Casnică” de la „MasterChef”, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei Dj Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău (VEZI AICI).

Maria Ale este fiica milionarului Iulian Tudor

Maria Ale este fiica lui Iulian Tudor, un controversat milionar de la noi, partener de afaceri cu Dorin Cocoş. Frumoasa brunetă, în vârstă de 20 de ani, s-a iubit cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, dar i-a atras atenţia şi lui Joe din Drumul Taberei şi nu numai (VEZI AICI). Marius Niculae a f[cut petreceri rege;ti pentru ea, a răsfăţat-o în toate felurile, dar, până la urmă, idila a luat sfârşit.

Citește și...