El ar fi câștigătorul de la „Fermă”… Nu te-ai gândi vreodată că ar putea pune mâna pe premiul de 50.000 de euro

Publicat: 12/04/2019 | 23:00

Reality-show-ul “Ferma“, difuzat de Pro TV, a început în urmă cu aproximativ trei luni, cu 18 concurenți, unii cu notorietate, alții mai puțin cunoscuți. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă o super-exclusvitate: filmările celui mai controversat concurs de la ora actuală s-au încheiat, iar surse din PRO TV au detonat “bomba” cu privire la câștigătorul de la “Fermă“. (Citește și: Otniela și Otilia au făcut un show super sexy în ”Fermă”! Cât de bine arată în costume de baie)

După multe episoade în care concurenții s-au certat, s-au împăcat, au legat prietenii, au flirtat sau chiar s-au combinat, a venit și momentul mult așteptat, filmările s-au încheiat. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Nimeni nu s-ar gândi vreodată că acest concurent ar putea pune mâna pe premiul de 50.000 de euro, dar se pare că ar fi reușit, cel puțin așa se vorbește prin PRO TV. Ei bine, marele câștigător al „Fermei” ar fi chiar Marius Crăciun, unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse ne-au mărturisit că ar fi intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, iar cel din urmă ar fi fost învins.

Această informație este ținută secretă, nu doar de concurenții show-ului, care nu discută nici măcar cu persoane apropiate despre acest subiect, ci și de reprezentanții PRO TV, pe care i-am contactat să ne ofere un punct de vedere, privind această informație, însă, până la acest moment nu ne-au oferit niciun răspuns, ceea ce întărește ideea că Marius Crăciun ar fi marele câștigător al „Fermei”. (Citește și: Pro TV, sancționată de CNA pentru un banc cu „curve” la Ferma)

Marius Crăciun, dublu câștig la „Ferma”

Marius Crăciun este cel mai câștigat dintre concurenți, pe lângă premiul de 50.000 de euro, pe care l-ar fi primit, sportivul s-ar fi ales și cu Diana Belbiță. Care nu îi este deloc indiferentă. Și, după cum crede toată lumea, o să înceapă o frumoasă poveste de dragoste, în afara competiției.

(Citește și: Scene fierbinți cu Diana Belbiță și Marius Crăciun)

Diana Belbiță și Marius Crăciun! Ceea ce părea doar o strânsă prietenie începe să se transforme în altceva. Cei doi s-au apropiat foarte mult şi nu doar o singură dată au împărţit priviri complice. Într-o seară, de îndată ce s-a dat stingerea în casă, Marius s-a furișat în patul Dianei, următoarele minute fiind condimentate cu alinturi, îmbrățișări, mângâieri ascunse.

Nu, nu am o relație. Nu am o relație de foarte mult timp, m-am concentrat mai mult pe carieră. Cereri în căsătorie am primit o grămadă. Eu încă îl astept pe tipul acela  care să îmi placă atât de tare încât să fiu eu prima care îi zice, să fie atracția aceea bruscă. Efectiv să mi se pună pata pe el și să spun că orice face este perfect, este genial„, a declarat Diana Belbiță, însă nu este exclusă înfiriparea unei poveşti de dragoste, ținând cont că ambii sunt singuri și în căutarea dragostei. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) 

Cine este Marius Crăciun?

Marius Crăciun a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România.  Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă„, spunea tânărul înainte de a intra la „Ferma”.

(Citește și: Ioana Filimon, pălmuită de Cătălin Moroșanu la Fermă. Imagini difuzate la Pro TV)

Tatăl său are o boală gravă: „Vreau să câștig la FERMA”

Marius Crăciun nu are amintiri prea plăcute din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună, iar primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi să plătească datoriile.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă. Dacă nu, eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, declara Marius pentru Viva.ro.

Tatăl lui Marius are Alzhaimer și din cauza bolii nu-l recunoaște tot timpul. Mama este singura cu care se sfătuiște acum.  „Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi”, a recunoscut Marius Crăciun într-un interviu pentru aceeași sursă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...