Electricianul lui Bahmu i-a dat peste nas vedetei exact cand nu se astepta! N-o sa crezi ce si-a imprimat pe tricou!

Publicat: 08/05/2013 | 12:21
Electricianul lui Bahmu i-a dat peste nas vedetei exact cand nu se astepta! N-o sa crezi ce si-a imprimat pe tricou!

La ultima intalnire pe care au avut-o in Vinerea Mare, Adriana a aparut abatuta, cu capul in pamant, in timp ce Mihai, fara sa stie ce-l asteapta, era tot un zambet si mandru de… tricoul lui.

Ce “Tanar si nelinistit”? Telenovela Bahmuteanu-Prigoana vine periculos din spate cu numarul de episoade carora pana si protagonistii principali le-au pierdut numarul.

Tensiunea finalului unei noi povesti de amor consumata in patru luni de zile alaturi de Mihai, un electrician, s-a putut citi pe chipul Adrianei. Cei doi fosti iubiti si-au incheiat socotelile chiar inainte de Sarbatori, in casa vedetei.

Mihai s-a imbracat

Acestia au fost fotografiati in timpul unei discutii premergatoare marii despartiri. Daca Adriana dadea semne ca nu se simte foarte confortabil sa-l anunte pe Mihai ca pune punct relatiei, tanarul parca stia ca va fi “vanat” si s-a imbracat special pentru asta. Electricianul a purtat un tricou pe care scria “electric”, pesemne ca nu-i este deloc rusine cu meseria lui, desi Bahmu a negat peste tot ca fostul ei iubit ar fi un simplu electrician!

Mihai s-a imbracat
Mihai s-a imbracat „special” in seara despartirii

Mariana Apostol
 

Citește și...