Elena Udrea îşi poate vedea copilul doar în penitenciar! Sunt vizite scurte, de două ori pe zi

Publicat: 12/10/2018 | 19:50

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, îşi poate vedea fetiţa într-un modul special al închisorii, de două ori pe zi, pentru scurt timp, anunţă Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica, citat de site-ul de ştiri LaTeja.cr.

Autorităţile din Costa Rica au transmis vineri că Elena Udrea nu poate ieşi din penitenciar pentru a-şi vedea fetiţa, explicând că există un modul maternal în Penitenciarul „Păstorul cel bun”, situat la periferia oraşului San Jose. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! ELENA UDREA AR PUTEA FI EXTRĂDATĂ ÎMPREUNĂ CU FIICA EI, EVA MARIA)

Deţinutei „i s-a transmis că în penitenciar există un modul maternal pentru îngrijirea copiilor, în cazul în care este interesată de acest lucru pentru copilul ei. Directorul penitenciarului aşteaptă răspunsul ei”, a transmis vineri Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica. Elena Udrea îşi va putea vedea copilul în acest centru maternal din închisoare, dar vizitele sunt foarte scurte.

„Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică în cazul tuturor deţinutelor care solicită”, precizează instituţia.

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv în urmă cu o săptămână

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv în urmă cu o săptămână. Ele au fost ridicate de pe străzile din San Jose. La momentul reținerii sale, Udrea se plimba cu bebelușul. Logodnicul fostului ministru are în acest moment grijă de fetița lor, Eva Maria. El a vorbit și despre acuzațiile conform cărora Elena Udrea ar fi „cumpărat” copilul din Costa Rica. (VEZI ȘI: ADRIAN ALEXANDROV, DESPRE MOMENTUL ÎN CARE ELENA UDREA A FOST REȚINUTĂ DE INTERPOL)

Adrian Alexandrov a răbufnit! Mai multe voci au acuzat-o pe Elena Udrea că nu a fost niciodată însărcinată și că a devenit mamă imediat după ce a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare. Pe toată perioada sarcinii, ea a fost în Costa Rica, astfel că suspiciunile au crescut. Legat de acest lucru, logodnicul Elenei Udrea a vorbit în premieră recent.

„Nu am ce să comentez. Sunt niște aberații ordinare”, a declarat Adrian Alexandrov pentru wowbiz.ro.

Citește și...