Emily Burghelea va rămâne mască, după ultima postare: ”Sânii sunt frumoși! Fă-ți fanteziile să devină realitate!”

Publicat: 03/08/2020 | 11:57
Emily Burghelea va rămâne mască, după ultima postare: ”Sânii sunt frumoși! Fă-ți fanteziile să devină realitate!”

Emily Burghelea s-a retras în dulap, unde s-a întins și și-a făcut un selfie. Se apucase de curățenie în casă și și-a luat un moment de respiro. A vrut să interacționeze cu fanii ei, așa că a urcat fotografia pe Insta, unde și-a pus admiratorii la un joc al minții: ”Descifrați!”

CITEȘTE ȘI: IMAGINI FABULOASE CU EMILY BURGHELEA! CUM ÎȘI FACE PARUL LA COAFOR, CU POTAIA ÎN BRAȚE!

Au fost câteva comentarii, unele răutăcioase și total gratuite, dar unul dintre ele a lăsat-o mască pe fosta asistentă de la Acces Direct, de la Antena 1. Se pare că ar fi vorba despre o escortă, care-și anunța intențiile…

”Vă rog să descifrați voi această fotografie. Ce vedeți mai exact? Cumva o gospodină care a făcut o scurtă “oprire” în dulap? …. Da! Asta sunt eu chiar acum! Mai am multe lucruri de făcut, dar am zis să iau o pauză și să împărtășesc cu voi această locație interesantă în care am ales să mă odihnesc! OMG! Este mai confortabilă decât pare, pe cuvânt! Aș putea să trag și un pui de somn aici…. Să nu zic de două ori că deja mi se închid ochii! Poate ați observat ca sunt mai “tăcută” perioada asta. Nu postez așa mult, dar și când o să termin curățenia generală…. Baaaaai! Să vă țineți! I’m gonna be unstoppable, așa că, rămâneți p’aproape. Vin și zile mai bune! Emily Loves You️”, a fost povestioara fostei asistente, în dreptul fotografiei în care stă întinsă, lejer, în dulap.

Emily Burghelea va rămâne mască, după ultima postare

Comentariile au ”zburat” repejor. ”O fată de bani gata, care e puturoasă, adevarat?”, ”Chiar cred că merge un pui de somn acolo”, ”Nu am cu ce să mă îmbrac, descrierea perfecta”, sunt primele. (NU RATA: CE A PĂȚIT EMILY BURGHELEA, FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT: ”O SINGURĂ ȚEAPĂ ȘI GATA!”)

”Uită-te la profilul meu, sânii sunt foarte frumoși”, este un alt comentariu, doar că fata care-l face are o invitație la ”Fă-ți fanteziile sexuale să devină realitate!”, pe profilul ei.