Categorii: CancanExclusiv

Ex-iubitul Mădălinei Ghenea a făcut-o ”pachet” pe Loredana Chivu și a expediat-o în România!

Fosta asistentă a lui Dan Capatos pare să fi devenit noua slăbiciune lui Philipp Plein.(DETALII AICI) În weekendul trecut, focoasa româncă și celebrul designer au fost filmați în timp ce se sărutau pasiune într-un renumit club din Nisa. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte picante despre escapada Loredanei Chivu. (Cele mai bune oferte laptopuri) Ex-iubitul Mădălinei Ghenea ar fi făcut-o ”pachet” pe blondină și ar fi expediat-o în România pentru a petrece cu o brigadă calificată de rusoaice.            

Loredana Chivu și Philipp Plein au petrecut o noapte de neuitat într-un club de fițe din Nisa, acolo unde au dansat, au băut, iar la final au fost văzuți sărutându-se. Cu toate că ex-iubitul  Mădălinei Ghenea a fost fermecat de formele româncei, lucru confirmat de filmulețele și pozele pe care acesta le-a postat pe diferite rețele de socializare, după noaptea de pomină a luat o decizie radicală, ”concediind-o” pe fosta asistentă TV. (NU RATA, AICI: SUPERSTARUL MALUMA A BĂUT ÎN CLUB PÂNĂ A PIERDUT AVIONUL!)

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

O sursă din anturajul celebrului designer a făcut mărturisiri uluitoare pentru CANCAN.RO. Imediat după petrecerea din club, Philipp Plein și Loredana Chivu ar fi avut parte de câteva momente tensionate. (Console si accesorii gaming) Între cei doi s-ar fi iscat unele controverse peste care celebrul designer nu a putut să treacă așa ușor, iar a doua zi acesta a luat decizia de a renunța la apropierea de asistenta TV. (NU RATA, AICI: CE MEGA-DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT BIANCA ÎN CLUB LUI TRISTAN)

Philipp Plein a petrecut cu o brigadă de rusoaice

Philipp Plein a petrecut cu o brigadă calificată de rusoaice

Faptul că designerul este un mare amator de femei frumoase este de notorietate mondială. Așa se explică și faptul că Philipp Plein a mai invitat la Nisa și două rusoiace calificate, Victoria și Sora. Potrivit sursei citate,  imediat după ce a ”expediat-o” în România pe blondină, Philipp Plein și-a alinat suferința în compania celor două modele cu care a petrecut într-un alt club de fițe. (NU RATA, AICI: GESTUL INDECENT FĂCUT DE TRISTAN TATE FAȚĂ DE BIANCA DRĂGUȘANU)

”Nu este un om plătitor. El invită femeile la Nisa sau Monaco, se distrează cu ele, petrece prin cluburile de fițe, după care le trimite înapoi. Nu plătește, în cel mai bun caz le face câteva cadouri din colecția lui”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, o tânără din anturajul designerului.

Philipp Plein și Victoria, tânăra care este un model de succes în Rusia

Loredana Chivu a trecut prin momente grele

Loredana Chivu s-a certat la cuțite cu fostul ei iubit, Mihai, în luna aprilie a acestui an, după ce a aflat că ar fi înșelat-o. Blondina a plâns, a suferit și nu și-a putut găsi liniștea după despărțire, iar oboseala acumulată din cauza nesomnului i-a pus capac, după cum declara ea. A vrut să doarmă, însă cum nu poate fără somnifere, căci ar fi dependentă de ele de câțiva ani, a luat o doză mai mare și… s-a intoxicat! (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
Andrei Bordianu