Loredana Chivu, reacție după presupusa tentativă de sinucidere și scandalul din fața blocului cu iubitul: „Am obosit!”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 20/04/2018 | 08:25

Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă, săptămâna trecută, după ce a înghițit un pumn de somnifere. Blondina a fost găsită de mama ei, care a chemat imediat salvarea. S-a speculat în media că vedeta a vrut să recurgă la acest gest după despărțirea de iubitul ei, Mihai. Cu toate acestea, el susține că ea nu a vrut să se omoare, ci ar fi înghițit accidental o doză mai mare de somnifere. La rândul ei, blonda a vrut să lămurească lucrurile.

Loredana Chivu a făcut apel la presă, cu privire la relația ei cu Mihai, dar și la situația în care s-a aflat săptămâna trecută. Blondina susține că s-a despărțit de iubitul ei pe cale amiabilă și că nu a fost vorba de niciun scandal.  Blonda se referă la un filmuleț apărut în presă, în care ea și iubitul ei se ceartă în parcare. Videoclipul a fost realizat cu câteva zile înainte de presupusa tentativă de sinucidere. I-ar fi filmat chiar o vecină, susține Loredana Chivu.

„Nu mai scormoniți tot felul de povești!”

„Am obosit să dau explicații despre viața mea personală! Pentru cei care scriu articole și pentru cei care faceți știri la tv despre mine, aveți numărul meu de telefon, unde vă stau la dispoziție cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac doar rău! Precizez că și relația mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili…Vă rog, nu mai scormoniți tot felul de povești când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal și să revin la viața mea normală! Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere! Vă respectși vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte”, a scris Loredana Chivu pe pagina ei de Facebook.

După ce fanii și prietenii ei virtuali au comentat la postarea cu pricina, blonda a revenit cu lămuriri: „În patru ani se mai ceartă și oamenii…asta nu înseamnă că nu ne-am iubit! Din contră, de asta ne și certăm.”

 

 

Citește și...