Loredana Chivu, umilită și scuipată de fostul iubit înainte de tentativa de suicid. Gestul cutremurător făcut de blondă într-o parcare

Publicat: 16/04/2018 | 10:41

La trei zile de la tentativa de suicid a Loredanei Chivu s-a aflat că aceasta a fost umilită de fostul logodnic în plină stradă. Cei doi s-au certat în parcarea blocului în care locuiau împreună, iar imaginile scandaloase au fost filmate de unul dintre vecini. Acesta a povestit ce s-a întâmplat între cei doi foști parteneri.

Cearta dintre Loredana Chivu și Mihai Colesnicov a degenerat în timp ce acesta era la mașină și își aranja bagajele făcute în grabă. Cei doi foști și-au spus cuvinte ca la ușa cortului, dar și multe reproșuri. Blondina îl acuza că a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, iar el îi răspundea că nici ea nu e vreo sfântă, au dezvăluit câțiva martori.

Cu lacrimi pe față și disperată din cauza deciziei fostului logodnic, Loredana Chivu a încercat tot felul de variante să-l facă să rămână. În zadar, însă, pentru că Mihai Colesnicov și-a ieșit din minți. În imaginile filmate de la etaj de un vecin, acesta apare cum coboară de la volan, o împinge puterc pe fosta iubită, după care îi aruncă un șervețel în față, continuând șirul reproșurilor.

„El aşeza bagajele în portbagaj, iar Loredana trăgea de el, să se oprească. La un moment dat, l-a ţinut de mâini, el s-a smucit şi a împins-o, iar Loredana a căzut în portbagaj. Ea a început să urle, de a ieşit toată lumea pe la geamuri. Atunci am decis să filmez. Au zbierat şi s-au înjurat în ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba îl acuza de infidelitate, ba îl implora să rămână, în genunchi”, a povestit un martor, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Ce făcea fostul logodnic al Loredanei Chivu în timp ce ea se pregătea să se sinucidă

Și, se pare că nici de acest gest impresionant al Loredanei Chivu, fostul iubit nu a fost impresionat. La scurt timp după ce blonda s-a ridicat din genunchi și a mers în apartament, și Mihai Colesnicov s-a dus în casa pentru a-și mai lua din lucruri.

Citește și: Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, iar azi a apărut în public. Reacția fostei dansatoare!

Loredana Chivu a răbufnit în fața unei tinere, după ce aceasta i-a lăsat comentarii acide

Parcă ai luat somnifere pentru a te sinucide!? Pentru un bărbat care te înșeală / Loredana, nu! Dar ești puternică, pentru că ți-ai revenit așa repede! Te schimbi ca vremea la 180° / Doamne ferește, dar eu nu mă bucur pentru răul tău, eu îți înțeleg situația, dar chestia este când am auzit nu mi-a venit să cred, fiindcă știam că erai puternică! Și pentru acel bărbat nu se merită să-ți strici viața ta personală, aratai că ești unică sunt mesajele lăsate de o internaută, pe care o cheamă Alexandra.

„Și ce vrei să rămân sedată vreo lună? / Alexandra, ce crezi? Chiar st… v-ați bucura de răul meu, dar, uite, că o palmă d-asta mă trezește la realitate și îmi aminteste cine sunt și cât pot! Altă treabă mai ai pe profilul meu? / Alexandra, nu trebuie sa mai arat nimic, nimanui Eeu sa fiu bine, fiecare pentru el in viata asta! au fost replicile fostei asistente TV.

Citește și...