EXCLUSIV. Iese la iveală cel mai mare secret al atacantului de la FCSB. Cutremur în Liga I. De ce a renunţat Inter la Alibec: ”L-au depistat cu…”

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

Iese la iveală cel mai mare secret al atacantului de la FCSB. Inter Milano a renunţat la Denis Alibec după ce a fost depistat cu unele probleme medicale, în urma unui control la care a fost supus alături de mai mulţi colegi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (NU RATA: Gigi Becali n-a aflat încă! Se anunţă ”răzmeriţă” la FCSB! Ce plan şi-au făcut jucătorii peste capul lui Dică)

UPDATE 11:30 În urma unor verificări mai amănunţite, am descoperit că Denis Alibec a cerut personal să plece de la Inter pentru a-şi relansa cariera. Se pare că problemele medicale care l-au urmărit în perioada Inter le are în prezent şi la FCSB.

În 2009, Denis Alibec dădea lovitura carierei. Semna cu Inter Milano, iar italienii plăteau Farului Constanţa un milion de euro în schimbul său. Problemele medicale l-au împiedicat, însă, pe Alibec să facă furori pe “Giuseppe Meazza”. A bifat doar două partide pentru “nerazzurri”, fără să înscrie. Din cauza problemelor medicale, a fost împrumutat la Mechelen, Viitorul şi Bologna, însă nu a rupt gura târgului. (VEZI AICI: Declaraţii în premieră! Ce ascund oficialii de la FCSB: ”Asta e problema reală a lui Alibec!”)

În cele din urmă, Inter Milano a decis să renunţe la Denis Alibec. După trei ani, a ieşit la iveală cel mai mare secret al atacantului de la FCSB. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă adevăratul motiv pentru care celebra grupare din Serie A l-a vândut pe internaţionalul român la Astra Giurgiu, pe o sumă infimă. Acesta este reprezentat de problemele medicale pe care le-a avut Alibec în perioada în care era jucătorul lui Inter.

“La un moment dat, italienii au decis să testeze mai mulţi fotbalişti din lot. Printre aceştia s-a aflat şi Denis Alibec. L-au depistat cu probleme medicale, iar Inter l-a exclus fără să mai stea pe gânduri. Italienii nu aveau altă soluţie. I-au stabilit un preţ de transfer foarte mic şi au dat uitării rezultatele analizelor lui. Şi, astfel, a ajuns la Astra, care a plătit pe loc suma”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al atacantului de la FCSB.  

Între timp, Denis Alibec şi-a relansat cariera şi, în clipa de faţă, este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români. Chiar dacă a avut un început de sezon mai slab, Gigi Becali speră să obţină în schimbul atacantului, la iarnă, cel puţin 10 milioane de euro. (NU RATA: EXCLUSIV. Am obţinut declaraţii de la femeia care l-a „reabilitat” pe Alibec: „Nimeni nu-l va putea distruge”)

Denis Alibec recunoaşte: “Când am ajuns la Inter, mi s-a urcat la cap!”

Recent, Denis Alibec a mărturisit că pasul la Inter Milano a fost unul prea mare pentru el. Regretă enorm că nu a reuşit să se impună, dar speră că, în viitor, va mai avea ocazia să joace pentru faimoasa grupare din Seria A.

”Mai mult am învăţat acum. Atunci nu-mi imaginam unde sunt şi cum ar trebui să fiu, dar pe parcurs am realizat că am pierdut foarte mult. Când am ajuns acolo am jucat, dar când am ajuns la echipa mare probabil mi s-a urcat la cap şi nu am mai realizat nimic. Regret foarte mult că nu am reuşit să rămân acolo şi să demonstrez ce puteam. Dar, asta e, mergem înainte şi poate odată o să revin”, a spus Denis Alibec. (CITEŞTE ŞI: Gigi Becali are o mare problemă la echipă. Ea este bunăciunea care a dezbinat vestiarul FCSB-ului!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO