Acasă » Video Exclusiv » EXCLUSIV “Prințesica Turbo” ruptă în bătaie de “Termopane”: a prins-o în pat cu fiul unui milionar din fotbal… DETALII de la martori oculari!

EXCLUSIV “Prințesica Turbo” ruptă în bătaie de “Termopane”: a prins-o în pat cu fiul unui milionar din fotbal… DETALII de la martori oculari!

De: A. B. 08/05/2022 | 22:24

“Prințesica Turbo” și iubitul ei, neînțelesul “Termopane”, continuă cu un nou episod de sex, drugs and …. cafteală, unde decât în CANCAN.RO, original site-ul nr. 1 din ROMÂNIA. Zilele trecute cuplul de pomină a marcat săptămâna cum se cuvine, cu un nou scandal în toată regula. Noblesse oblige, vorba aia.

De remarcat este că acest cuplu face ce face și ține prima pagină de ceva timp, viața lor fiind o telenovelă în adevăratul sens al cuvântului, generează natural – pe bandă rulantă – povești atât de condimentate încât mai bine s-ar gândi serios să facă un reality show! Căci prin ce trec ei este atât de savuros încât ar face o audiență ieșită din comun. Nu vom folosi nume reale în relatarea de mai jos pentru a evita discuțiile inutile cu preocupații părinți ai acestor tineri de mare viitor.

Povestea moment cu moment: cum a început tragedia de săptămâna asta….Munți de tanti vasilica… CANCAN.RO are toate detaliile

Cei doi au mers la o petrecere privată, la un băiat de oraș acasă – să-i zicem Sile. Unde au băut ca lumea, s-au spart ca lumea, tanti vasilica, tot ce trebuie că să fie treaba bună și zborul plăcut. Cică – zice un martor ocular în exclusivitate pentru CANCAN.RO – pe o masă era o piramidă de tanti vasilica, iar până dimineață s-a evaporat complet, de o calitate cum numai fiul unuia dintre cei mai bogați români mai aducea pe vremuri.

“Prințesica Turbo” - imagine exclusivă după ce a bătut-o “Termopane”
“Prințesica Turbo” – imagine exclusivă după ce a bătut-o “Termopane”

Invitați mai mulți: fete, băieți, printre care și Petrică, fiul unui milionar din fotbal. “Prințesica T” sexoasa, se simțea bine, dansa, se unduia, se oferea, ce să mai încoace și încolo, existau toate premisele unei petreceri reușite. Ah, + manele adevărate la maximum: Tzancă, Salam, Biju, Adrian, numai muzică adevărată, nu fonfăieli.

“Termopane” stătea săracu’ într-un colț, obișnuit cu situația asta, mai mergea la masă, mai un pahar, mai la masă din nou, iarăși un pahar și tot așa. Pe la vreo 03.00 o roagă pe “Prințesica T” să plece acasă. Ea nu și nu. Că încă un pahar, că juma de oră și tot așa. ”Iarăși îmi faci d-astea, termină că mă superi, ce naiba, de abia am venit” etc.

Până la urmă el pleacă, lăsând-o sub jurământ că în maximum o oră vine și ea. DINNNNGGGGGGG. Răspuns greșit. Dar nu și pentru “Termopane”, care a înghițit gălușca și a plecat liniștit, lăsând femeia în fustă scurtă, pe tocuri, excitată și cu garda jos complet…în mijlocul câtorva băieți care după atâta marfă voiau toți să se dea cu trotineta, sau măcar să umble un pic la trotinetă, că vorba aia, nu mai mergea treaba cum trebuie după atâta marfă.

CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE ”TURBO PRINȚESICĂI” + S-A DUS CU JUCĂUȘUL ”TERMOPANE” AZI NOAPTE LA BUDDHIST (CELEBRA CASĂ DE ”PLĂCERI CARNALE”)

Ce s-a întâmplat la 04.00, când “Prințesica” a rămas singură cu baieții excitați: cardiacii SĂ NU CITEASCĂ CANCAN.RO 

După ce a plecat, eroul nostru s-a dus direct să se culce. Na, mai obosește omul cu atâtea petreceri. A ajuns acasă, s-a pregătit de culcare, și-a pus pijamaua, fesul regulamentar, ciorapii flaușați, rotocoalele de castravete pe ochișori și cu ultimele puteri i-a scris iubitei lui să nu întârzie și a adormit liniștit. Doamne, ce freak!

Păi cum mă “Termopane”, la câte nenorociri ai pățit tu în viața asta să procedezi ca un …. nici nu știu cum să-ți zic. Te-a cununat Pepe când te-ai căsătorit cu Maria. Ți-a luat-o instant după, celelalte iubite ulterioare numai nenorociri ți-au făcut – pe unele tot Pepe ți le folosea în paralel că parcă nu i-a ajuns doar principala — și acum după ce te-ai ales cu ce te-ai ales o mai lași și singură la petrecere d-asta cu munți de tanti vasilica pe aragaz.

„Prințesica Turbo” și „Termopane”, când totul era bine/ Sursă foto – CANCAN.RO

Tu ești normal, măi băiatule? Pai ce credeai că o să se întâmple după, cam ce? În fine, să revenim, mi-a sărit țandăra că parcă e prea bizar “Termopane” acesta. Pe de altă parte dacă n-ar fi nici, n-am povesti în CANCAN.RO. Hahaha. Bine “Termopaneeeeeeee”!

NU RATA: ”TURBO PRINȚESICA” ȘI ”TERMOPANE” AU GĂSIT UN LOCUȘOR DE NEBUNII CĂLDUȚ. INTERZIȘI ÎN HERĂSTRAU, AU ”ATERIZAT” LA…

“Termopane” pleacă în căutarea prințesicii

Pe la vreo 07:45-08.00 s-a trezit și a remarcat că diva nebună nu e lângă el. Și-a dat la o parte rotocoalele, și-a dat jos fesul, s-a dat jos din pat și a mai remarcat un lucru, oarecum nesurprinzător: diva nu era nici acasă. A început să sune, să-i dea mesaje. Zeci, sute de apeluri. Canci. No answer! A sunat la cei de la petrecerea unde o lăsase, canci. No answer! Văzând că asta e situația, s-a suit în mașină și a ajuns la apartamentul cu party-ul.

A intrat, era muzică, animație mai puțină, începe s-o caute pe acolo și la un moment dat intră într-un dormitor unde, ce să vezi? Foarte ciudat: unul dintre petrecăreți, fiul unui milionar din fotbal, îi umbla la trotinetă, amândoi dezbrăcați. Tztztztztzzzzz. Cum se poate așa ceva? Ăla o rade și cu o mână își ia adidașii, pantalonii și tricoul. Termopane vrea să se ducă după el, în fine, vin și ceilalți, se termină faza.

I-a luat Richard Mille-ul!

“Termopane” se întoarce în dormitor unde colega era leșinată, cu trotineta avariată, cine știe ce s-o mai fi întâmplat cu ea și înainte de episodul surprins în flagrant delict… A bătut-o ca lumea, bătaie de aia ca la vadu’lat.

După bătaie a luat de pe noptieră un portofel cu cardurile uitate ale fiului de milionar care i-o posedase, precum și ceasul aceluia, un Richard Mille cu roșu.A îmbrăcat-o după și a dus-o la hotelul tatălui ei, care era plecat și astfel a putut să doarmă ea acolo, că cică nici tatăl ei nu o primește, nu mai vorbește cu ea. S-o fi săturat și omul cu toate că e vorba aia: nu există copii scăpați de sub control, ci părinți care nu s-au ocupat de ei. 

Razbunarea machiavelicului “Termopane”: ce pedeapsă crudă i-a aplicat regulatorului :))))

A doua zi, l-a sunat pe “Regulator” și i-a propus să se vadă cu el ca să discute aspectele semnalate mai sus și totodată să-i returneze ceasul si portofelul. “Regulatorul”i-a zis că e plecat dar că dacă tot e așa de binevoitor să-i lase acaretele la blocul unde stă, în Floreasca, la recepție. Și că da, când revine îl sună și sigur, normal, se văd să dezbată firul în patru. 

“Termopane” merge la adresă disciplinat și ce să vezi: nu lasă la portar acaretele conform instrucțiunilor, ci micul diabolic află unde are apartamentul, urcă, și sună la sonerie. Ding dong. Hâtzzzz: se deschide ușa  – era  logodnica “Regulatorului”, care într-adevăr nu era prezent. Atât i-a trebuit lui “Termopane”: i-a povestit tot femeii cu lux de amanunte. Tot, stropeală ca la manual. 

Cam atât pentru azi, revenim însă, stați cu ochii pe CANCAN.RO, că numai și numai aici citiți d-astea adevărate. Ah, evident: orice detalii pe tema asta sau orice teme d-astea, dați mail la [email protected], scrieți direct în site și totul e anonimizat, sau scrieți la 0741CANCAN.

VEZI ȘI: “TURBO PRINȚESICA”, “TERMOPANE” ȘI PIȚI JR. AU FĂCUT UN AFTERPARTY PÂNĂ A DOUA ZI TÂRZIU ÎN AMIAZĂ!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7 = 7
TEST IQ exclusiv pentru genii | Mutați un chibrit, pentru a corecta 17 + 7...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru F-16. Moscova apelează la „Prometeu”
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe net clienţii români
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Horoscop rune 17-23 iunie 2024. Mihai Voropchievici anunță câștiguri imense pentru Raci
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că e sățios și e o bombă de proteine
Alimentul care are doar câteva calorii și face minuni în diete. Mihaela Bilic spune că...
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
VEȘTI NESPERATE pentru cei cu mașini DIESEL și pe benzină. Este informația momentului în România
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui Columbeanu s-a făcut ditamai domnișoara, e foarte frumoasă și îi seamănă leit lui
IMAGINI BOMBĂ cu revenirea Irinucăi în țară, după 6 ani! Șiroaie de lacrimi. Fiica lui...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Primul caz din Europa de febră Oropouche, diagnosticat în Italia
Primul caz din Europa de febră Oropouche, diagnosticat în Italia
Vestea cea mare DESPRE PACE. Zelenski, anunț astăzi 14 IUNIE: Noi facem primul pas
Vestea cea mare DESPRE PACE. Zelenski, anunț astăzi 14 IUNIE: Noi facem primul pas
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
BANC | Aflat în armată, Bulă primește o scrisoare de la nevastă-sa
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
Românul ăsta mare şi prost Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în...
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație dintre Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea
Jurații de la Masterchef nu s-au suportat prima dată când s-au întâlnit. Adevărul despre relație...
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta medie a populației feminine e mai mare decât a celei masculine
Unicul județ din România unde numărul bărbaților este mai mare decât cel al femeilor. Vârsta...
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări importante în următoarele 2 săptămâni
Gemenii și Vărsătorii sunt pe cai mari! Cele 6 zodii pe care le așteaptă schimbări...
×