EXCLUSIV | Cu cine s-a întâlnit la Radisson femeia care a condus cel mai mare fond de pensii, amendat cu cea mai mare sumă din istorie? Şefa de la NN, şuşoteli cu duşmanul Guvernului PSD! Adversarii direcţi ai lui Liviu Dragnea se repliază?!

Publicat: 22/04/2017 | 00:00

După ce CANCAN.RO a dezvăluit ieri că Raluca Ţintoiu, fosta şefă a celui mai mare fond de pensii private obligatorii de la noi din ţară, s-a întâlnit cu un angajat al NN, cetăţean englez, şi a discutat cu acesta timp de 4 ore (!), astăzi revenim cu dezvăluiri extraordinare despre cea care a provocat cel mai mare scandal din acest an! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Raluca Ţintoiu o ţine din întâlnire în întâlnire! În afară de discuţia pe care a avut-o cu angajatul NN, Raluca Ţintoiu s-a întâlnit la hotelul Radisson şi cu… nimeni altul decât şeful Raiffeisen Bank România, Steve van Groningen!

Cei doi au fost foarte joviali unul cu celălalt, şi-au zâmbit în permanenţă pe parcursul discuţiei pe care au avut-o, iar la final s-au salutat foarte respectuos.

Boss-ul Raiffeisen Bank România a stârnit o mare controversă la începutul anului după ce a apărut la protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei.

Raluca Ţintoiu şi Steve van Groningen şi-au zâmbit în permanenţă la întâlnirea avută la Radisson
Raluca Ţintoiu şi Steve van Groningen şi-au zâmbit în permanenţă la întâlnirea avută la Radisson

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a criticat prezenţa lui Groningen la protestele din Piaţa Victoriei. ”Mi s-a părut mai mult decât incorect ca preşedintele unei bănci străine, un cetăţean străin să protesteze împotriva Guvernului. Normal că poate e supărat pentru Legea dării în plată sau pentru alte lucruri pe care noi le-am făcut pentru români”, a declarat Liviu Dragnea după ce Groningen s-a alăturat celor care au manifestat contra Guvernului. Şi senatorul PNL Daniel-Cătălin Zamfir a criticat prezenţa lui Groningen în Piaţa Victoriei şi a fost foarte virulent la adresa boss-ului Raiffeisen România şi la adresa băncii respective în general. “Văd bine??? Van Groningen e la proteste? El, preşedintele Raiffeisen Bank, care a făcut sute de milioane pe cârca Statului român? El, care a jecmănit sute de mii de români şi care vrea să dea în judecată România la instanţele internaţionale din cauza legii dării în plată, e acum protestatar???

Pe când un protest la care să strigăm din toate piepturile: DREPTATE, LIBERTATE şi OPRIŢI ABUZURILE? Mă înscriu de pe acum la organizatori…”, a scris, atunci, pe Facebook senatorul PNL Daniel-Cătălin Zamfir.

Pe lângă funcţia de şef al Raiffeisen România, Steve van Groningen este şi membru în Consiliul de Administraţie al Institutului Aspen. Groningen este coleg în conducerea Aspen cu nimeni altul decât Nic Voiculescu, supranumit “Don Nic”, unul dintre jucătorii din umbră de pe piaţa medicamentelor din România (VEZI AICI). Membră Aspen este şi Raluca Ţintoiu, fiind, astfel, colegă atât cu Groningen, cu care s-a întâlnit acum, cât şi cu Don Nic, care, de altfel, este membru fondator al Aspen. O reţea pe model “Soroş”, duşmanul cel mai mare al Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Raluca Ţintoiu, fosta şefă a NN Pensii, cel mai mare fond de pensii private obligatorii din România, s-a aflat în centrul scandalului anului de la noi din ţară. NN Pensii le-a trimis o scrisoare clienţilor săi, care sunt în număr de circa 1,9 milioane (!), în care îi avertiza pe aceştia că în spaţiul public se discută naţionalizarea pensiilor private. În urma scandalului Raluca Ţintoiu şi-a pierdut funcţia de şefă a NN Pensii şi a fost şi amendată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) cu 100.000 de lei. Totodată, NN Pensii a primit cea mai mare amendă din istorie de la ASF, 750.000 de lei!

După ce a pierdut conducerea fondului NN Pensii, Raluca Ţintoiu s-a întâlnit, la Radisson Blu, cu un angajat englez al NN, cu care a discutat timp de 4 ore! Informaţiile au fost publicate în exclusivitate ieri (VEZI AICI) de către CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...