Super-exclusivitate. CANCAN.ro detonează bomba: vestea care o va “răvăşi” pe Gina Pistol! Şoc în lumea bună: şi tatăl, şi fiul vor deveni părinţi în paralel! Sexoasa noră a milionarului Elenei Udrea e însărcinată!

Publicat: 12/02/2018 | 00:12

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, detonează bomba şi vă prezintă, în exclusivitate, vestea care o va “răvăşi” pe Gina Pistol. Alin Cocoş, ex-partenerul fostului iepuraş Playboy, va deveni tătic. Monica Orlanda este însărcinată! Sexoasa noră a milionarului Elenei Udrea urmează să aducă pe lume un copil la câteva luni distanţă faţă de Raluca Miu, iubita lui Dorin Cocoş. Astfel că lumea bună va asista la un adevărat şoc, iar tatăl şi fiul vor deveni părinţi în paralel! (VEZI AICI: Ex-ul Ginei Pistol investeşte în "sentimente". Fiul milionarului i-a luat lui "iubi" un Porsche nou)

Alin Cocoş a avut timp de mai mulţi ani o relaţie cu Gina Pistol. Povestea de dragoste s-a încheiat, însă, anul trecut, în martie. Fiul milionarului nu a suspinat prea mult timp după superba blondă şi s-a cuplat, după doar câteva săptămâni, cu Monica Orlanda. Care, de-a lungul timpului, a avut legături doar cu tineri cu bani. Alexandru Piţurcă şi Dani Olăroiu sunt doar două exemple. Dar asta este altă discuţie. Cert este că băiatul lui Dorin Cocoş şi-a găsit liniştea în plan sentimental. (NU RATA: Iubita lui Alin Cocoş a atras toate privirile la plajă. Monica Orlanda, mai sexy decât prevede legea!)

Planetele par, acum, că s-au aliniat pentru fiul celebrului om de afaceri. Are o relaţie stabilă, cu o tânără superbă, care îl va face, curând, tată. Monica Orlanda este însărcinată şi urmează devină mămică peste câteva luni. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alin Cocoş a exultat în momentul în care sexoasa lui parteneră i-a dat vestea cea mare. Lucru, de altfel, absolut normal. Cei doi ard de nerăbdare să devină părinţi şi vor pregăti ca la carte clipa aducerii copilului pe lume.

Monica Orlanda va naşte la puţine luni distanţă faţă de Raluca Miu, iubita probabil viitorului socru, milionarul Dorin Cocoş. Vestea că fostul partener va deveni tătic o va “răvăşi”, cu siguranţă, pe Gina Pistol care, din toamna anului trecut, trăieşte o poveste de dragoste cu Smiley. Un lucru este, însă, clar. Legătura dintre Alin Cocoş şi Monica Orlanda s-a sudat şi mai mult după ce au aflat că vor deveni părinţi. (VEZI AICI: Avem cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună! Logodnica milionarului Cocoş a ”luat” în greutate 15 kilograme!)

Iubita lui Dorin Cocoş va naşte luna aceasta

Interesant este faptul că şi tatăl, şi fiul vor deveni părinţi în acelaşi an. Raluca Miu, iubita lui Dorin Cocoş, se află cu sarcina pe ultima sută de metri şi urmează să nască în februarie. Astfel că Alin va avea un frăţior cu doar câteva luni mai mare ca fiul său. Fostul soţ al Elenei Udrea şi Raluca Miu au o relaţie de mai bine de un an şi jumătate, iubita mai tânără a omului de afaceri vizitându-l pe acesta la Jilava, în perioada în care îşi ispăşea condamnarea primită în „Dosarul Microsoft”. (CITEŞTE ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

Altfel, Alin Cocoş a fost foarte atent cu Monica Orlanda de când formează un cuplu. De-a lungul timpului, fiul milionarului i-a făcut sexoasei blonde mai multe cadouri scumpe, de la îmbrăcăminte şi până la diverse accesorii. De asemenea, a suportat din propriul buzunar vacanţele de lux în care au fost împreună. Indiferent că a fost vorba de Praga sau de locuri exotice, de pe alte continente, unde superba tânără s-a fotografiat în ipostaze sexy. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...