Feli Donose a devenit mamă! Cântăreața a născut o fetiță

Publicat: 22/11/2018 | 08:30

Feli Donose este în culmea fericirii, deoarece a sosit momentul mult așteptat, a devenit mamă. Cântăreața a născut o fetiță perfect sănătoasă, la la Spitalul Universitar din Capitală, operația de cezariană având loc miercuri dimineață, potrivit Wowbiz.ro.

Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

Cum se înțelege cu soacra

Ea se înțelege de minune cu mama lui Cătălin, iubitul ei, și spune că este norocoasă să aibă o asemenea soacră.

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1. (Citește și Feli, schimbare de look îndrăzneață înainte să nască. S-a tuns mai scurt și s-a vopsit)

Feli Donose este extrem de fericită de când a aflat că este însărcinată și abia așteaptă să-și țină fiica în brațe: „O să fiu ca o fetiță care se joacă de-a bebele. Sunt foarte fericită. Atunci când conștientizez că am un bebe în burtică, sunt cea mai fericită. Nu există ceva pe lumea asta cu care pot să-mi compar fericirea, atunci când mă gândesc la bebe. Organizăm și camera, deși am zis că în primele luni nu o să mă dezlipesc de ea, o să mi-o lipesc așa de cap, de piept”. (Nu rataFeli, probleme în relația cu tatăl fiicei sale: “A vrut să plece de acasă de patru-cinci ori”)

Cum s-au cunoscut Feli și Cătălin, iubitul ei

Talentata artistă și alesul inimii sale s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Cătălin muncea peste hotare. La câteva luni după ce s-au cunoscut, ei au aflat că vor deveni părinți, iar bucuria a fost uriașă, mai ales că Feli nu se gândea că va rămâne prea curând însărcinată. Mai mult, ea luase în calcul adopția.

“E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: Ce mesaj a primit azi Feli Donose de la mama ei, după ce a dezvăluit cu cine a rămas însărcinată

Legat de nuntă, Feli a susținut că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan.

“Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că «ne strânge» o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a mai dezvăluit Feli Donose.

Citește și...