Feli, schimbare de look îndrăzneață înainte să nască. S-a tuns mai scurt și s-a vopsit

Publicat: 28/09/2018 | 20:33

Unele dintre femei aleg să își facă o tunsoare scurtă înainte să devină mame pentru ca să scurteze din timpul petrecut în oglindă ca să se aranjeze și să stea mai mult cu bebelușul. Și… se pare că Feli este una dintre acestea. Talentata cântăreață a mers astăzi într-un salon de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâna unei armate de profesioniști, iar rezultatul i-a bucurat chiar și pe internauții cârcotași.

Citește și: Feli a luat decizia, înainte de a deveni mamă: ”Pe ultima sută de metri să ne odihnim!”

Feli, schimbare de look îndrăzneață înainte să nască. S-a tuns mai scurt și s-a vopsit

La scurt timp după ce a ajuns la coafor, Feli a avut parte de un mic incident: și-a vărsat cafeaua în salon. Desigur, nimeni nu s-a supărat, dar, ea a ales să-i ceară scuze în public prietenei sale. Astfel, ea și-a făcut un selfie în oglindă, în timp ce era pe scaunul transformării, iar pe imaginea urcată pe Instagram Stories a scris: “Sorry, Noje, că am vărsat toată cafeaua pe gresia ta albă! Da’… pot să mai primesc una”.

După câteva ore bune, în care a fost răsfățată de hair-styliști, cântăreața s-a ales cu un look nou. Acum, Feli are un bob mai lung și șuvițe blonde. În curând, ea și partenerul său de viață, Cătălin, își vor cunoaște fiica.

Citește și: Feli s-a pozat goală înainte să nască! Imaginea cu burtica artistei i-a cucerit pe mulți fani

Feli și-a anunțat fanii despre pauza muzicală dinainte de a deveni mămică

“Ce sentiment minunat să cânt cu bebe în burtică toate aceste luni! Am colindat țara în lung și-n lat cu bucurie și cântec pentru voi toți cei care ne-ați dorit pe scenă, în orașele voastre, sau la cele mai importante evenimente din viața voastră și nu pot să descriu cu câtă bucurie și recunoștință am trăit toate acestea. Totuși, bebelina și cu mine avem nevoie de o pauză înaintea venirii ei pe lume, așa că doctorul ne-a indicat repaus. E bine pentru amândouă ca pe ultima sută de metri să ne odihnim, pentru ca totul să fie bine.

P.S.: Aș aprecia dacă acest mesaj nu va fi preluat și transformat în articole cu titluri reinterpretate și «livrate» dramatic, pentru că nu este cazul. Mulțumesc din suflet pentru înțelegere!” este mesajul scris recent de artistă pe contul ei oficial de Instagram.

Feli are 32 de ani și este însărcinată pentru prima dată

Feli, pe numele din buletin Feli Donose, s-a născut pe 15 iunie 1986 în Timişoara şi renumită pentru vocea sa. Tânăra artistă a cântat pe scenă cu mari artişti, printre care şi B.U.G Mafia, cu melodia “Să cânte trompetele”. În prezent, ea este jurat la emisiunea “The Four – Cei 4”.

Cum s-au cunoscut Feli și Cătălin, iubitul ei

Talentata artistă și alesul inimii sale s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Cătălin muncea peste hotare. La câteva luni după ce s-au cunoscut, ei au aflat că vor deveni părinți, iar bucuria a fost uriașă, mai ales că Feli nu se gândea că va rămâne prea curând însărcinată. Mai mult, ea luase în calcul adopția.

“E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a mai adăugat vedeta.

Legat de nuntă, Feli a susținut că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan.

“Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că «ne strânge» o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a mai dezvăluit Feli Donose.

Citește și...