Flavia Mihășan, fotografiată în timp ce alăpta în public. Ce a spus vedeta despre aceste momente

Publicat: 02/07/2019 | 11:25

Flavia Mihășan a fost fotografiată în timp ce alăpta la sân în public, iar imaginile au devenit publice. Acest subiect este destul de criticat în țara noastră… chiar și vedetele s-au împărțit în două tabere: unele care susțin alăptatul în public, altele care condamnă categoric acest lucru. În cea din urmă categorie se află Oana Zăvoranu, care i-a criticat-o dur pe Cristina Șișcanu. Fosta colegă a lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil a vorbit despre acest subiect delicat, după ce pozele cu ea și fiul său au ajuns pe Internet. 

Citește și: Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au logodit înainte să devină părinți! Prima poză cu inelul primit de asistenta TV

Flavia Mihășan, fotografiată în timp ce alăpta în public

Recent, Flavia Mihășan “a bifat” prima ieșire cu fiul și logodnicul ei, după ce s-a externat din spital. Aflată la o cafenea dintr-un mall, asistenta TV l-a alăptat la sân pe micul ei prinț în timp ce stătea la o masă. Momentul intim a fost surprins în câteva fotografii de fericitul tătic, iar vedeta a fost cea care a urcct pe o rețea de socializare imaginile. Acestea au fost însoțite de un mesaj în limba engleză, dar și de mai multe hashtag-uri, scrise tot în limba lui Shakespeare, iar printre acestea se numără și: #alăptatullasân.

“Chilled evenings with the #fam ❤️ #breastfeedingmum #healthyway #healthybaby #healthybabyfood #amazingfeeling #mysummer #mydifferentsummer #BabyBoyLove #babydinner?? #ExclusivelyBreastFeeding”, a scris fosta asistentă a matinalului de la Antena 1 pe contul ei de Instagram.

Deocamdată, cei doi tineri părinți nu au dezvăluit numele pe care l-au pus băiețelului lor.

Citește și: Când se întoarce Flavia Mihășan la “Neatza cu Răzvan și Dani”. Vedeta de la Antena 1 a spus și cum a ales să nască

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și...