Flavia Mihășan a născut! Asistenta TV a publicat prima imagine cu băiețelul ei

Publicat: 18/06/2019 | 17:44

Flavia Mihășan a născut! Asistenta TV este în culmea fericirii și a publicat prima imagine cu băiețelul ei.

Flavia Mihășan a născut în urmă cu trei zile însă abia astăzi a făcut anunțul. Asistenta TV a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie emoționantă în care Marius Moldovan îl ține în brațe pe băiețelul lor. În culmea fericirii, Flavia Mihășan a scris și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei. (CITEȘTE ȘI:FLAVIA MIHĂȘAN ȘI MARIUS MOLDOVAN S-AU LOGODIT ÎNAINTE SĂ DEVINĂ PĂRINȚI! PRIMA POZĂ CU INELUL PRIMIT DE ASISTENTA TV)

”Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită.
As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️”, a scris Flavia Mihășan pe contul ei de Instagram.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans. (VEZI ȘI: FLAVIA MIHĂŞAN, IMPLICATĂ ÎNTR-UN SCANDAL CARE S-A LĂSAT CU PROCES! DECIZIA MAGISTRAȚILOR E DURĂ)

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal

 

Citește și...