Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au logodit înainte să devină părinți! Prima poză cu inelul primit de asistenta TV

Autor: I.D.
Publicat: 26/05/2019 | 21:34

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au trecut la următorul nivel al relației, după ce au decis să devină părinți! Cunoscutul dansator a cerut-o pe carismatica asistentă TV de soție, iar ea a spus cel mai frumos și mai hotărât “Da!” din viața sa. Mai mult, viitoarea mămică a făcut publică prima poză cu inelul primit de la tatăl băiețelului ei, iar fanii cuplului s-au întrecut cu gândurile frumoase.

Citește și: Flavia Mihășan, cu burtica la vedere: ”Cel mai frumos sentiment îl ai când…”

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au logodit înainte să devină părinți

Urmează o nuntă în familia numeroasă de la “Neatza cu Răzvan și Dani”! Flavia Mihășan a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, Marius Moldovan. Fericită până la Lună și înapoi de un infinit de ori, vedeta de la Antena 1 a împărtășit momentul emoționant pe rețelele de socializare, unde a urcat două fotografii cu inelul de logodnă: una color, alta alb-negru, iar în dreptul lor a scris mesajul: “#da ♥️ @moldovanmariuss”.

Citește și: Când se întoarce Flavia Mihășan la “Neatza cu Răzvan și Dani”. Vedeta de la Antena 1 a spus și cum a ales să nască

“Casă de piatră💖💖💖🍀🍀🍀”, “Să fie într-un ceas bun! Mă bucur enorm!👏❤️”, “Felicitări, să aveți o viață de poveste și numai fericire; iar bebe să fie sănătos, să vă aducă în viața doar bine și bucurii 👏😘😍”, “Sănătate, fericire și mulți ani frumoși ❤️”, “Felicitări! Să fiți fericiți! Naștere ușoară!😍🤗” sunt cinci dintre comentariile lăsate de susținătorii îndrăgitului cuplu.

Flavia Mihășan și logodnicul ei, Marius Moldovan, numără zilele până când își vor cunoaște micul prinț.

Marius Moldovan, fost concurent la “Românii au talent”

Iubitul Flaviei Mihășan a participat la Românii au talent, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Citește și...