Florin Salam i-a stricat nunta lui Brigitte Pastramă. E de neconceput ce a putut să facă artistul

Publicat: 08/07/2019 | 20:49

Florin Salam i-a stricat nunta lui Brigitte Pastramă. E de neconceput ce a putut să facă artistul.

Duminică, 7 iulie, Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie penticostală. Nașii celor doi au fost Lizeta Haralambie și Mario Tănase. Petrecerea de nuntă a avut loc într-un restaurant de fițe din Capitală, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitați s-au delectat cu preparate delicioase.

Mulți artiști au întreținut atmosfera și i-au distrat pe invitați până dimineață. Însă… un celebru cântăreț a lipsit de la marele eveniment. Potrivit DAS (Departamentul de Anchete Speciale), Brigitte ar fi vorbit cu Florin Salam pentru a cânta la nunta ei. Artistul trebuia să ajungă în jurul orelor 02 a.m., însă, nu și-a făcut apariția. (CITEȘTE ȘI: MAMA LUI FLORIN PASTRAMĂ, ÎN LACRIMI LA NUNTA FIULUI EI CU BRIGITTE! CE LE-A CERUT MIRILOR)

Mai mult decât atât, Florin Salam nu ar mai fi răspuns la telefon atunci când a fost sunat de mireasă. Nu se știe motivul pentru care artistul ar fi procedat în acest fel… cert este , însă, că mireasa a fost extrem de supărată.

Brigitte și Florin Pastramă, o poveste de iubire care a început la “Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin. (VEZI ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ A ”DAT NAS ÎN NAS” CU BRIGITTE: ”NU SUPORT SĂ ÎMPART ACEEAȘI ÎNCĂPERE CU EA!”)

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț. În 2013, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase, iar mariajul lor s-a încheiat în toamna lui 2018.

Citește și...