Ex-logodnica lui Pastramă a ”dat nas în nas” cu Brigitte: ”Nu suport să împart aceeași încăpere cu ea!”

Publicat: 01/06/2019 | 22:30

Întâlnire de gradul zero în showbiz-ul românesc! (Avantajele oferite de un studio de videochat) Raluca Podea rupe tăcerea, după ce, în urmă cu câteva zile, a ”dat nas în nas” cu ex-logodnicul ei, Florin Pastramă, dar și cu proaspăta lui soție, Brigitte, fostă Năstase. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile spumoase ale fostului ”iepuraș” Playboy. (CITEȘTE ȘI: CREDINCIOSUL GIGI BECALI L-A SFIDAT PE PAPA FRANCISC! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE CU MILIONARUL & ”CANCELARUL” SĂU)

În urmă cu câteva zile, sexoasa Podea a avut parte de o întâlnire neașteptată cu Florin Pastramă și Brigitte, la un eveniment monden care s-a organizat în Capitală. La o zi după ce Brigitte și Florin au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile, musculosul de la „Ferma” și proaspăta lui soție s-au întâlnit, la o petrecere de gală, cu Raluca Podea. Fostul ”iepuraș” Playboy a recurs la o ”schemă” de zile mari pentru a evita marea ”înfruntare”. Potrivit martorilor, sexoasa Podea ar fi apelat la ospătari pentru a părăsi localul prin bucătărie. (NU RATA, AICI: ”JUNIORUL” TEMUTULUI NUȚU CĂMĂTARU A DAT CHEF LA ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! VIDEO EXCLUSIV CU ”REGELE MANELELOR” ȘI…)

„Nu am cum să respir același aer cu Florin și cu Brigitte”

”La scurt timp după ce Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au ajuns la eveniment, blondina a plecat. Din câte știu, ea a plecat prin bucătărie”, ne-a dezvăluit unul dintre ospătari. (Cel mai bine platit job din București)

Raluca Podea, întâlnire de grad zero cu Florin Pastramă și Brigitte

Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Raluca Podea a vorbit deschis despre întâlnirea de grad zero pe care a avut-o cu fostul ei logodnic și cu soția acestuia. (NU RATA, AICI: CELEBRUL ACTOR A CÂȘTIGAT ”RĂZBOIUL” PENTRU AVERE CU TATĂL LUI!)

”Am plecat imediat după ce ei au apărut la eveniment. Nu suport să împart aceeași încăpere cu ea. Nu am cum să respir același aer cu Florin și cu Brigitte. Am plecat imediat pentru că nu aveam cum să stau acolo”, ne-a mărturisit Raluca Podea.

Florin și Brigitte Pastramă

 Amicele lui Brigitte, sceptice

„Noi am avut rezerve în privința căsătoriei lor la început pentru că nu-l cunoșteam pe el deloc. Toată lumea a avut rezerve, dar dacă el o face fericită înseamnă că e ceea ce trebuie. Ea ne-a spus că este ceea ce i-a lipsit, e un fel de sprijin moral și emoțional”, a declarat una dintre apropiatele fostei doamne Năstase.

„Eu sunt puțin mai rezervată pentru că nu mai cred în iubirea asta care se aprinde dintr-o dată așa. Cum se aprinde, se și stinge. Fiind prietena noastră, o să-i respect decizia. Florin arată bine, se potrivesc foarte bine, momentan, aparent, arată ca fiind fericită. Eu îmi doresc ca ea să fie fericită, dar eu sunt încă foarte rezervată. Cred că trebuie să mai treacă niște etape, să se mai consume niște lucruri. Acolo au fost în captivitate, acolo toate emoțiile au fost ca într-o cutie. Eu cred că a venit peste o rană și îmi este frică să nu fie ceva ce o să regrete,  a dezvoltat una dintre prietenele lui Brigitte.

Chiar și după căsătorie, discuțiile în privința celor doi nu s-au terminat. (NU RATA, AICI: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” ȘI-A RĂPUS IUBITA FOTOMODEL! AVEM DETALIILE UNEI SUPER-TELENOVELE)

”Ea își dorește un copil și mi-e să nu fie doar o iubire imaginară pe care ea o are înmagazinată în ea”, a detaliat una dintre cele mai vocale amice ale lui Brigitte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...