Credinciosul Gigi Becali l-a sfidat pe Papa Francisc! Filmări în exclusivitate cu milionarul & ”cancelarul” său

Publicat: 31/05/2019 | 22:12

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Nu l-a interesat că Papa Francisc a ajuns în România și a preferat să meargă la cumpărături, într-o piață din Floreasca. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Nu singur, ci alături de “cancelarul” său, Ionuț Luțu. Boss-ul FCSB-ului a optat pentru mâncare sănătoasă, mai exact pește. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu latifundiarul din Pipera.  

Papa Francisc a sosit, vineri, în România, pentru o vizită istorică de trei zile între 31 mai şi 2 iunie. Aeronava cu Suveranul Pontif a ajuns pe Aeroportul Otopeni la ora 11.10, când a fost întâmpinat de preşedintele Iohannis, de mai mulţi copii de la Colegiul catolic şi câţiva prelaţi ortodocşi. (Cel mai bine platit job din București)

(VEZI AICI: CE L-A RUGAT ANDREEA ESCA PE PAPA FRANCISC ÎN AVION)

Papa Francisc defila, Gigi Becali era la piață!

Călătoria apostolică a Papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul „Să mergem împreună”. Papa Francisc vizitează România în perioada 31 mai – 2 iunie şi va fi prezent la Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Şumuleu Ciuc.

Ortodox convins, Gigi Becali nu a participat la eveniment. Fix în momentul în care Papa Francisc vizita Capitala și era apaudat de zeci de mii de oameni, patronul FCSB-ului a ales să meargă la… cumpărături. Nu singur, ci alături de Ionuț Luțu, poate cel mai credincios și fidel angajat pe care îl are.

Mâncare la pachet!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe credinciosul Gigi Becali la piață, în zona Floreasca. Alături de Ionuț Luțu, omul de afaceri a intrat în complex, cu o poftă teribilă de pește. A gustat din preparate, după care, mulțumit de “marfă”, a făcut și o comandă.

În doar câteva minute, hrana a fost ambalată. În tot acest timp, Ionuț Luțu a fost super-agitat. A discutat cu mai multe persoane, dar nu și-a scăpat șeful nicio clipă din ochi. Într-un final, Gigi Becali a ieșit din piață cu mai multe pungi în care se aflau preparatele pe care abia aștepta să le guste. Gigi Becali a petrecut în jur de 25 de minute în raionul respectiv.

Boss-ul FCSB-ului s-a urcat apoi la volan, ex-fotbalistul lângă el și au demarat în trombă. S-au dus, mai mult ca sigur, în Pipera, la locuința celebrului om de afaceri. Unde, probabil, a urmat un festin.

(CITEȘTE ȘI: PENTRU CINE A DONAT GIGI BECALI, ÎN SECRET, 10 000 DE LEI: ”ESTE PREZENT ÎN FIECARE RUGĂCIUNE A MEA”)

În tot acest timp, Papa Francisc defila prin Capitală și era adulat. Evenimentul pare că nu a avut nicio însemnătate pentru Gigi Becali. Latifundiarul a preferat să-și vadă de propria viață. Vizita Suveranului Pontif în România nu l-ar fi mișcat absolut deloc.

“Nu mă interesează că vine Papa!”

Recent, Gigi Becali afirma că nu este interesat de vizita Papei Francisc în țara noastră pentru că vrea să respecte cu sfințenie religia sa ortodoxă.

Nu mă interesează pe mine că vine Papa. Pe mine mă interesează Patriarhul meu Daniel, ortodox. Dacă face slujbă patriarhul meu, mă duc și în genunchi și dacă face slujbă oricând, și pe câmp, patriarhul meu, eu mă duc.

Dar, dacă face Papa, nu mă duc nici la Notre-Dame, nici la San Pietro. Nu mă interesează pe mine. Pe mine mă intersează neamul meu, religia mea și casa mea și biserica mea ortodoxă„, anunța Gigi Becali.

(NU RATA: A MURIT! GIGI BECALI, ÎNGENUNCHEAT DE DURERE! „DUMNEZEU SĂ-I DEA ODIHNĂ VEȘNICĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...