”Juniorul” temutului Nuțu Cămătaru a dat chef la eliberarea din închisoare! Video exclusiv cu ”Regele manelelor” și…

Publicat: 31/05/2019 | 22:15

Mega-petrecere cu lăutari de top în lumea interlopă din România! Nuțu Cămătaru a organizat un chef de cinci stele pentru a celebra așa cum se cuvine eliberarea din închisoare a fiului său, Nuțulică. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul fabuloase. Atmosfera a fost întreținută de însuși ”Regele manelelor”. (CITEȘTE ȘI: A MURIT CIUMECU’, UNUL DINTRE LEGENDARII ”MAFIOȚI” AI ROMÂNIEI! FOSTUL MARINAR PATRONA O ECHIPĂ DE FOTBAL ȘI ERA ”TOVARĂȘ” CU PREMIERUL)

Miercuri, 29 mai, a fost zi de sărbătoare în lumea interlopă. Nuțulică, băiatul temutului Nuțu Cămătaru, a fost eliberat după ce a petrecut patru ani în spatele gratiilor. Tânărul a fost primit cu mare fast de rude și prieteni. Celebrul interlop  a organizat o grandioasă petrecere la reședința pe care o deține în apropierea Capitalei. (CITEȘTE ȘI: LEO DE LA STREHAIA ȘI DANA „CRIMINALA” ȘI-AU RETRAS DIVORȚUL DE LA JUDECĂTORIE!)

Petrecerea a început imediat ce Nuțulică a ajuns acasă

La scurt timp după ce a pășit în libertate, Nuțulică a fost preluat de fratele său, Dany, care l-a dus glonț la casa tatălui lor, acolo unde familia și prietenii îi așteptau cu sufletul la gură.  De cum a coborât din bolidul de lux, Nuțulică a fost îmbrățișat de mama sa, Lidia Balint, iar lăutarii l-au întâmplinat cu o melodie care se pare că a fost compusă special pentru acest eveniment. Imediat după ce și-a îmbrățișat prietenii și rudele, băiatul lui Nuțu s-a pus pe chefuit. Era clar că, după patru ani de stat în spatele gratiilor, tânărul ducea dorul petrecerilor. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Fiul temutului Nuțu Cămătaru își îmbrățișează mama după eliberarea din închisoare!

Mega-petrecerea pe care temutul interlop Nuțu Cămătaru a organizat-o în cinstea fiului său a fost stropită din belșug cu băuturi alese. Pe masă s-au așezat cele mai bune preparate culinare, iar atmosfera a fost întreținută de maneliști de top. ”Cireașa de pe tort” a fost chiar ”Regele manelelor” care nu putea lipsi de la un astfel de eveniment. Florin Salam a făcut, de altfel, un show de zile mari la petrecerea lui Nuțulică. (NU RATA, AICI: PREZENTATOAREA DE LA ANTENĂ SE MĂRITĂ CU EX-IUBITUL LUI LAURETTE?!)

Florin Salam, show la mega-petrecerea lui Nuțulică

Cea care s-a bucurat nespus de mult de recitalul ”Regelui” a fost Lidia Balint, mama lui Nuțulică și fosta soție a temutului interlop. Femeia s-a distrat și s-a mișcat mai ceva ca o adolescentă pe ritmurile lui Florin Salam.

Nuțulică, șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor!

În 2015, fiul temutului interlop a fost condamnat definitiv la şapte ani şi patru luni de închisoare pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Împreună cu un complice, Nuţulică a înjunghiat un bărbat într-un local de manele din București; incidentul s-a petrecut în septembrie 2010. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ANTRENOR AL LUI GIGI BECALI ÎȘI VINDE AFACERILE & PROPRIETĂȚILE DIN ROMÂNIA)

”Juniorul” lui Nuțu Cămătaru, onorat cu un super-chef la eliberarea din închisoare!

Fraţii Cămătaru, condamnaţi la ani grei de închisoare

Liderii clanului „Cămătarilor” din Capitală, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, dar şi şefii grupării „Sportivilor” au fost condamnaţi în 2017 la ani grei de închisoare cu executare într-un dosar care era pe rolul instanţelor de patru ani şi jumătate.(NU RATA, AICI: AVEM ULTIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A CUNOSCUTEI ȘTIRISTE DE LA ANTENĂ!)

Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, deşi, în primă instanţă, pedeapsa lui fusese de şapte ani. Fratele său, Nuţu, a primit cinci ani și 11 luni cu executare. În acelaşi dosar, Mario Nuţu Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Şeful clanului Sportivilor a fost condamnat, la rândul lui, la nouă ani de închisoare.

Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.

Nuțu Cămătaru a executat un an și câteva luni din pedeapsă și a fost eliberat condiționat, în martie, după ce Judecătoria Găești a admis propunerea formulată de Penitenciarul Găești, unde interlopul era închis pentru șantaj. (NU RATA, AICI: SUPER-IMAGINI DE LA NUNTA EX-LOGODNICULUI SIMONEI HALEP! A CÂNTAT ȘI DANSAT ÎN PAPUCI LA ”SPARTUL” PETRECERII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...