Prezentatoarea de la Antenă se mărită cu ex-iubitul lui Laurette?!

Publicat: 30/05/2019 | 22:39

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imaginile care ar putea anunța o mare nuntă în showbiz-ul românesc.(Avantajele oferite de un studio de videochat) Majda Aboulumosha și ex-iubitul lui Laurette par că s-ar fi decis să facă ”marele pas” și să își ducă relația la următorul nivel. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CÂȘTIGĂTOARELE DE LA ”MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”, SCANDAL LA JUDECĂTORIE PENTRU PREMIUL DE 500 MII LEI)

Spre deosebire de multe vedete de pe plaiurile mioritice, Majda Aboulumosha s-a dovedit a fi extrem de discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. Prezentatoarea de la Antenă a încercat să țină multă vreme „la secret” relația pe care o are cu omul de afaceri Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette. (Cel mai bine platit job din București) Cu toate că cei doi au fost foarte ”zgârciți”  în a oferi informații din viața de cuplu, cele mai recente ipostaze în care au fost văzuți Majda și Mihai ne duc cu gândul că, în perioada următoare, ar intenționa să facă un pas important. (NU RATA, AICI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ & LIDIA BUBLE SUNT DECIȘI SĂ AJUNGĂ LA STAREA CIVILĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe simpatica prezentatoare de la Antenă în parcul Herăstrău, acolo unde s-a relaxat în compania celor mai dragi persoane: fiica ei și iubitul, Mihai Ștefan.

La plimbare cu bicicleta și hoverboard-ul

Din câte se pare, Majda Aboulumosha și Mihai Ștefan încearcă să ducă o viață sănătoasă și nu ezită să facă sport atunci când au ocazia. Dacă ex-iubitul lui Laurette a ales varianta clasică și a încălecat pe bicicletă, simpatica prezentatoare TV și fiica ei au optat pentru un gadget destul de popular printre tineri… hoverboard-ul. (NU RATA, AICI: SUPER-IMAGINI DE LA NUNTA EX-LOGODNICULUI SIMONEI HALEP! A CÂNTAT ȘI DANSAT ÎN PAPUCI LA ”SPARTUL” PETRECERII)

Majda și Mihai Ștefan, un cuplu de nota 10

Cu toate că, la început, Majda a fost destul de stângace în folosirea popularului gadget, după ce a pus în practică indicațiile venite din partea fiicei și a iubitului, a început să se miște mult mai dezinvolt.

În imaginile obținute de site-ul nr.1 din România se observă destul de clar că Majda și Mihai formează un cuplu sudat. Iar, împreună cu fiica prezentatoarei, tabloul familiei se conturează perfect. Așa că nu ar fi nimic surprinzător dacă, în viitorul apropiat, vom auzi că bat clopotele de nuntă pe scena mondenă. (NU RATA, AICI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST)

Majda se descurcă destul de bine pe hoverboard

Ambii au câte un copil dintr-o altă relaţie

Trei ani de relație și încă trei de mariaj. În total, șase ani a durat dragostea dintre Majda Aboulumosha și cântărețul rap J. Yolo, care au o fetiță împreună, pe Miriam, în vârstă șapte de ani. În vara lui 2016 au semnat certificatul de divorț. Și Mihai Ștefan și Laurette Atindehou s-au iubit enorm, însă relația lor a fost presărată cu certuri, împăcări și drumuri la tribunale pentru custodia fiicei lor, Serena (opt ani). (CITEȘTE ȘI: AVEM ULTIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A CUNOSCUTEI ȘTIRISTE DE LA ANTENĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...