Avem ultimele imagini cu burtica de graviduță a cunoscutei știriste de la Antenă!

Publicat: 29/05/2019 | 23:28

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu una dintre cele mai simpatice graviduțe din Antenă, Mihaela Călin. (Cel mai bine platit job din București) Cu toate că mai are puțin până la marele moment când își va ține bebelușul în brațe, știrista pare să fie mai activă ca oricând. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL BLUE AIR: ”MOARTEA SIMONEI A FOST MUȘAMALIZATĂ! NU POT SĂ NU MĂ ÎNTREB DE CE….”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Mihaela Călin la o petrecere mondenă care s-a organizat în Capitală. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Contrar tuturor așteptărilor, prezentatoarea de la Obsevator pare să fie mai activă ca oricând, chiar dacă se află în ultimul trimestru de sarcină.  Într-o rochiță lungă de vară, cu imprimeuri, pe care a asortat-o cu o pereche comodă de sandale, simpatica știristă a făcut senzație cu burtica de graviduță.

O graviduță plină de energie

Cu toate că mult-așteptatul moment este din ce în ce mai aproape, viitoarea mămică pare că nu se menajează deloc. Vedeta Antenei arătat o formă fizică de invidiat și a dat dovadă de o energie ieșită din comun. Mai mult decât atât, chiar dacă este însărcinată, Mihaela Călin nu a putut să stea deoparte de meseria de jurnalist: simpatica prezentatoare a realizat câteva interviuri la respectivul eveniment monden. (NU RATA, AICI: IUBITA FOTOMODEL L-A DENUNȚAT PE MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”)

Mihaela Călin, una dintre cele mai simpatice graviduțe din Antenă

Așteaptă un băiețel!

”Întâlnirea cu Mirela Boureanu Vaida este întotdeauna pentru mine o mare bucurie, dar cu atât mai mult acum, când amândouă aşteptăm să ne vină pe lume câte un băieţel.💙💙 Şi am multe şi interesante de aflat de la această mamă minunată, care aşteaptă al treilea copil! ♥️”a scris Mihaela Călin pe contul ei de socializare, în urmă cu ceva timp.

S-a căsătorit în octombrie 2018

Mihaela Călin s-a cununat religios pe 7 octombrie 2018 cu Daniel Sava, bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Nașii lor de cununie au fost Andreea Berecleanu și Constantin Stan. La nunta Mihaelei Călin au fost invitate multe vedete din trustul Antenelor, prieteni și membrii familiei. Evenimenul a fost cât se poate de secret. (CITEȘTE ȘI: ROXANA VANCEA A IEȘIT DIN CASĂ ÎNTR-O PERECHE DE PANTALONAȘI MINUSCULI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...